Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppa vakuutuksille, henkivakuutuskuntoon.fi

ReferenssiVoitko ostaa henkivakuutuksen verkosta? Totta kai, asiakkaallamme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevalla on ollut vakuutuksia myyvä verkkokauppa jo vuosia, henkivakuutuskuntoon.fi. Alkuvuodesta 2015 autoimme heitä verkkokaupan täydellisessä uudistamisessa. Verkkokaupassa myydään Keskinäinen vakuutusyhtiö Kalevan myöntämiä ja If vahinkovakuutusyhtiö Oy:n myymiä vakuutuksia.

Verkkokaupasta voi ostaa henkivakuutusten lisäksi vakuutuksen tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalle, tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden varalle, tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalle sekä tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Vakuutuksen voi ostaa itsensä lisäksi koko perheelle, puolisolle sekä lapsille, yhdessä tai erikseen. Vakuutuksen ostamiselle on vaatimus, sinun tai puolisosi tulee kuulua ammattiliittoon tai listattuun järjestöön. Liittoon kuulumaton, mutta esim. veronmaksajien keskusliiton jäsen voi ostaa vakuutuksen.

Toteutimme tämän ketterän (scrum) projektin yhdessä Futuricen kanssa. Vastasimme itse projektin vedosta ja Futurice toteutuksesta.

Projektin vetotehtävien lisäksi teimme myös verkkokaupan analytiikat. Teimme kaiken määrittelystä tavoitemittareiden määrittelyn kautta toteutukseen ja analyyseihin yhdessä asiakaan kanssa.

Projekti oli äärimmäisen menestyksekäs, toteutus sekä julkaisu tehtiin aikataulussa ja alle budjetin. Asiakkaan täydellinen omistajuus projektista sekä kaikkien osapuolten korkea ammattitaito takasi saavutetun menestyksen. Koska verkkokauppa suunniteltiin responsiiviseksi jo alun pitäen, ei Googlen ”mobile-gate” vaikuttanut verkkokauppaan haitallisesti.

Adoben Marketing Cloud tuotteiden käyttö takaa saumattoman integraation kaikkiin verkkokaupassa käytettäviin kanaviin. Työkalut mahdollistavat myös mittaamisen sekä analytiikan joustavan muokkaamisen muuttuviin vaatimuksiin lyhyellä vasteajalla.

Kiinnostuitko kehitysprojektien saamisesta maaliin aikataulussa sekä budjetissa? Haluatko markkinointisi sekä analytiikan aivan uudelle tasolle? Ota yhteyttä!

Olemme julkaisseet kuvauksen asiakasprojektista myös sivustollamme.

Suosittelija:

Toni Oinonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Systencess Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva
Ajankohta: 2014 - 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pete Tahvanainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Systencess kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Open source
Julkaisujärjestelmä CMS
Linux

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Omat tagit

Analytiikka
projektipäällikkö

Siirry yrityksen profiiliin Systencess kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systencess - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Systencess - Muita referenssejä

Systencess - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia