Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppa kiinteistöhuollon palveluille

ReferenssiL&T Kioski toimii uusien kiinteistöhuollon palveluiden testialustana. Sen tarkoitus on helpottaa kiinteistöhuollon palveluiden ostamista.


Kehitystyö alkoi hackathonista, jossa ratkottiin kiinteistöhuollon ongelmia. L&T Kioski toteutettiin tiiviissä yhteistyössä L&T:n kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Tavoitteena oli luoda uusi palvelu, josta L&T:n asiakkaat voivat tilata haluamiaan kiinteistöhuollon palveluita ilman ylimääräisiä työvaiheita. Mahdollisuus ostaa palveluita suoraan verkosta vähentää myyjien ja asiakaspalvelijoiden työtaakkaa perustilausten osalta.

Palvelun käytettävyyteen kiinnitettiin erityistä huomiota, koska tämän tyyppiset palvelut eivät toistaiseksi ole isännöitsijoille kovin tuttuja. Palvelun kehityksessä asiakkaan ja loppukäyttäjien osallistaminen olivat keskeisiä tekijöitä projektin onnistumisen kannalta. Heiltä saadun palautteen pohjalta kehitettiin selkeä testialusta, johon myös L&T:n oma henkilökunta pystyy helposti päivittämään valikoimaa uusien palveluiden myötä.

Käyttäjälle näkyvä osuus rakennettiin Reactin päälle ja taustajärjestelmä pyörii Ruby on Railsilla. Toteutuksessa harkittiin WooCommercea ja vastaavia valmiita toteutuksia, mutta päädyimme kustomoituun ratkaisuun parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Perfektio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lassila & Tikanoja
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jonne Huotari

Lisätietoja

Yritysprofiili Perfektio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Amazon Web Services
React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Perfektio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio - Muita referenssejä

Perfektio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia