Verkkokauppa.com luottaa Finn-ID:hen myös tuotemerkinnöissään

Referenssi- Olemme panostaneet paljon asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja kokea ja ostaa. Meillä asioinnin tulee olla helppoa ja vaivatonta, niin verkossa kuin myymälässä, sanoo Verkkokauppa.comin IT-hallintojohtaja Henrik Weckström.

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Verkkokauppa.comin megamyymälän tilat ovat väljät, hyllyissä laaja tuotevalikoima, myyntihenkilöstö avuliaana auttamassa ja tuotteiden tiedot hintoineen hyvin esillä.

Helppous ja vaivattomuus olivat avainsanoja myös tilanteessa, kun Verkkokauppa.com halusi sähköisen hintamerkintäjärjestelmänsä rinnalle ratkaisun, jolla tuotetaan pysyvät tuotetietomerkinnät hyllyjen reunoihin sen eri liikkeissä.

– Meillä on ollut sähköinen hintamerkintäjärjestelmä käytössä jo vuodesta 2004. Sillä hoidetaan nopeasti ja varmasti oikeat hinnat tuotehyllyihin. Järjestelmän kautta päivitettävien hintatietojen viereen tarvitsemme kuitenkin aina myös tiedon tuotenimikkeestä ja tuotenumeron. Tämä pitää olla niin luettavana tekstinä kuin viivakoodina.

Tutun kumppanin puoleen oli helppo kääntyä

Verkkokauppa.comin ja Finn-ID:n edellinen yhteistyökuvio on muutaman vuoden takaa. Silloin Suomen tunnetuimpiin viihde-elektroniikan jälleenmyyjiin kuuluva yritys siirtyi uudelle varastoaikakaudelle Finn-ID:n toimittaman varastohallintaratkaisun myötä. Sen avulla Verkkokauppa.com sai nopeutettua muun muassa tuotteiden vastaanottoa.

Uusi yhteydenotto tuttuun kumppaniin tuotti jälleen haluttua tulosta, kun Finn-ID toimitti Verkkokauppa.comille yhteensä 48 Tosbiban SA4-tulostinta ja 7 kappaletta EX4T1-tulostimia. Niillä tuotetaan tällä hetkellä tuotemerkintöjä ja postituslappuja niin Helsingin, Oulun kuin Tampereen myymälöissä.

– Käytämme tulostimia päivittäin todella paljon niin hyllymerkintöjen tekoon kuin varaston puolella alustatarroille. Vaikka tiedämme, että laitteet ovat laadukkaita ja juuri tällaiseen käyttöön tarkoitettuja, ne ovat myös kovassa käytössä. Mietimme, kuinka paljon ne vaativat säännöllistä korjausta ja huoltoa osien kulumisen ja likaantumisen vuoksi. Oli mahtavaa, kun Finn-ID:n yhteyshenkilö ehdotti meille vielä varmuudeksi tulostimien ylläpitosopimusta. Se takaa meille 4 ennakoivaa huoltoa vuodessa omissa tiloissamme ja meidän kanssa ennakkoon sovittuna ajankohtana. Näin voimme varmistaa, ettei tulostimiin tule vikoja pahimpaan mahdolliseen hetkeen kannaltamme, mies kiittelee.

Tulostimien ylläpitosopimus pistää kulut kuriin ja ennakoi huoltotarpeet

Tekniset laitteet vaativat huoltoa ja vikaantuvat aina jossain elinkaarensa vaiheessa. Finn-ID:n tarjoama laajempi palvelusopimus sisältää Finn-ID:n tavallisen huoltosopimuksen lisäksi kahdesta kahdeksaan ennakoivaa huoltoa vuodessa asiakkaan tiloissa asiakkaan kanssa etukäteen sovittuina ajankohtina. Sopimus sisältää myös normaalikäytössä kuluneet lämpöpäät niin töiden kuin varaosien osalta.

– Ennakoivien huoltojen avulla varmistetaan, ettei tulostimiin tule käyttökatkoksia kiireisissä sesonkitilanteissa. Sopimuksen avulla pystytään myös laskemaan ennakkoon laitteiden huolto- ja ylläpitokustannuksia ja siten se tulee usein edullisemmaksi kuin tavallinen huoltosopimus. Tulostimen ylläpitosopimus takaa myös tarpeeksi nopean vasteajan korjaustilanteissa ja kattaa asiakkaan varatulostimen käyttöönottamisen ja vanhojen laitteiden kierrättämisen huoltokäynnin yhteydessä, Finn-ID:ltä kerrotaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Finn-ID Oy

Tiedot

Tilaaja: Verkkokauppa.com Oyj

Lisätietoja

Finn-ID Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Myynti
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Mobiilisovellukset
mobiili
mobiiliratkaisu
ennakoiva huolto
huoltotyö
Verkkokaupan logistiikka
asiantuntija

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Finn-ID Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finn-ID - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Finn-ID - Muita referenssejä

Finn-ID - Muita julkaisuja

Siirry Finn-ID Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia