Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan toteutus Kosmetiikka32

ReferenssiKosmetiikka32 on tamperelainen kosmetiikkaliike ja kauneushoitola, jonka historia ulottuu vuoteen 1985. Kosmetiikka32:n verkkokauppa oli jäänyt pahasti ajastaan jälkeen ja sen kanssa oli jatkuvasti ongelmia. Verkkokaupan vanhanaikainen ulkoasu ei ollut samalla tasolla korkeatasoisen lifestyle-liikkeen kanssa.

Gelo toteutti Kosmetiikka32:lle uuden verkkokaupan. Verkkokaupa-alustaksi valittiin Woocommmerce. Koska Woocommerce on maailman suosituimman julkaisujärjestelmän, WordPressin lisäosa, saatiin samalla alusta myös näyttäville kotisivuille, joissa esitellään kauneushoitolan ja myymälän tarjontaa sekä kerrotaan yrityksen taustasta.

Erikoisuutena kaupassa on uutiskirjettä tilaaville kanta-asiakkaille annettava 10% alennus. Uutiskirje-työkaluna Kosmetiikka32 käyttää Gelon suosituksesta Mailchimp-palvelua. Alennus toiminnallisuutta varten Gelo toteutti Mailchimp-integraation. Alennus myönnetään vain asiakkaille, jotka tilaavat uutiskirjettä Mailchimpissä. Verkkokaupasta asiakas voi tietenkin kätevästi liittyä uutiskirjeen tilaajaksi joko erillisellä lomakkeella tai tilauksen yhteydessä.

Gelo neuvoi Kosmetiikka32 uutiskirjeiden lisäksi laajemminkin verkkomarkkinoinnin toteuttamisessa. Asiakassuhde jatkuu edelleen.

Suosittelija:

Riikka Kailamaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gelo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kosmetiikka32
Ajankohta: 2014 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Lahtinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Gelo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Woocommerce
WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Gelo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gelo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gelo - Muita referenssejä

Gelo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia