Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan tavoitteena parempi kaupankäynnin kanava

Referenssi"Murri Oy on vuonna 1990 perustettu luotettava, palveleva ja osaava kotimainen yritys, joka tuo maahan sähköisiä komponentteja tunnetuilta eurooppalaisilta valmistajilta suomalaisen teollisuuden tarpeisiin."

Verkkokaupan tavoitteena parempi kaupankäynnin kanava

Murri Oy lähti hakemaan liiketoiminnalleen parempaa kaupankäynnin kanavaa, uuden verkkokaupan muodossa. Verkkokaupparatkaisun tarkoitus oli siirtää nykyisiä asiakkaita verkkokaupan puolelle, varsinkin pienempien täydennystilausten suhteen. Luonnollisesti uusi verkkokauppa avaa mahdollisuuden löytää uusia potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät Murrin tuotteita ja palveluja.

Lemonsoft-integraatio tehostamaan verkkokaupan ylläpitoa

Verkkokauppa integroitiin Lemonsoft-varastonhallintajärjestelmään. Integraatio mahdollistaa tuotetietojen ja määrien automaattisen ylläpidon, ilman erillistä manuaalista työtä. Integraatio kertoo verkkokaupalle varastosaldojen ja tuotteiden saatavuuden reaaliaikaisen tiedon. Whitestone on kokenut saumattomien Lemonsoft-integraatioiden tekijä.

Verkkokauppa integroitiin myös Murri Oy:n käyttämään erp-toiminnanohjausjärjestelmään. Tällä tavoin saimme tuotua asiakasrekisterin uuteen verkkokauppaan tunnuksineen ja tilaushistorian kanssa. Vieraampien järjestelmien integraatiot aiheuttavat aina pieniä haasteita. Tässäkin tapauksessa saimme integraation toimimaan, kuten pitääkin.

Nykyaikainen verkkokauppa palvelee asiakkaita

Myös B2B-verkkokaupan tulisi palvella asiakkaita nykypäivän standardeilla. Murri Oy:ssä ymmärrettiin asia ja vanhasta tilausportaalista tehtiin moderni verkkokauppa. Muun muassa responsiivinen käyttöliittymä on asia, joihin kuluttajat ovat tottuneet joihin myös B2B puolen ostajat lukeutuvat. Olemme olleet Itewikin haastateltavina asiaan liittyen ja peräsimme B2B-puolen yrityksiltä aktivoitumista asiaan liittyen. On hienoa nähdä että verkkopalveluiden merkitys ymmärretään myös B2B-puolella.

Siirry Murrin verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Suosittelija:

Kurt Sibakov

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Murri Oy
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Peter de Jong

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

B2B-verkkokauppa
lemonsoft

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia