Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan perustaminen laajensi asiakaskunnan kuluttajiin

ReferenssiPesuainepalvelu.fi on Tampereen Pesuainepalvelun verkkokauppa, joka tuo ammattilaiskäyttöön kehitetyt autonpesutuotteet ensimmäistä kertaa tavallisten kuluttajien saataville. Ammattilaiskuskien, autopesuloiden ja teollisuuden käytössä olleet tuotteet ovat kasvattaneet vahvan brändin vuosikymmenien saatossa. Tampereen Pesuainepalvelun oma World Clean ‑tuotemerkki on tunnettu ammattilaiskäytössä ja sillä on vakiintunut asiakaskuntansa.

Kuluttajille suunnatun verkkokaupan rakentamisella halusimme esitellä nämä huipputuotteet myös tavallisille autoilijoille ja tehdä autonpesuaineiden ja -välineiden ostamisen helpoksi.

Verkkokaupan rakentaminen

Toteutimme Pesuainepalvelu.fi:n verkkokaupan WordPress-julkaisujärjestelmään, johon liitettiin WooCommerce-lisäosa osto-ominaisuuksien ja maksujärjestelmien käyttöönoton mahdollistamiseksi.

Huolehdimme jatkuvasti verkkokaupan tuotetekstien ja kuvien hakukoneoptimoinnista, tuotetietojen syötöstä ja päivityksestä sekä kampanjoiden ja muiden vaihtuvien tuotteiden muokkauksista sivuille.

Uutiskirje ja markkinoinnin automaatio

Asiakkaat saavat ajankohtaista tuotetietoa ja tarjouksia nettisivujen ja somen ohella myös uutiskirjeen muodossa. Suunnittelimme verkkokaupan brändi-ilmeeseen sopivan uutiskirjepohjan, joka kertoo visuaalisesti ja silti selkeästi Pesuainepalvelu.fi:n ajankohtaisista kuulumisista ja uusista tuotteista. MailChimpillä toteutettu uutiskirjepohja on helposti muokattava ja ylläpidettävä, ja sillä voidaan tavoittaa nopeasti vakituiset asiakkaat kampanjoiden ja muiden etujen tiedottamisessa.

Olemme lisäksi rakentaneet MailChimpiin markkinoinnin automaatioratkaisuja ostopolun eri vaiheisiin esimerkiksi muistuttamaan unohdetuista ostoskoreista ja tuotearvostelujen jättämisestä.

Sosiaalinen media ja digitaalinen markkinointi

Pesuainepalvelu.fi on pyrkinyt alusta alkaen rakentamaan omaa autofiksaajien yhteisöään sosiaaliseen mediaan. Lyhyet ja ytimekkäät somepostaukset Instagramissa ja TikTokissa paitsi esittelevät tuotevalikoimaa myös antavat käytännön vinkkejä tuotteiden käyttöön. Pienet videot, tutorial-osiot ja ennen ja jälkeen -kuvat kertovat tehokkaasta pesutuloksesta paremmin kuin tuhat sanaa.

Somepostausten lisäksi teemme myös Meta- ja Google-mainontaa, millä on ollut huomattava vaikutus tuotteiden myyntiin.


Logon suunnittelu

Pesuainepalvelu.fi-verkkokaupan perustaminen käynnistyi logon suunnittelulla. Koska Tampereen Pesuainepalvelun maapallon muotoinen logo oli jo ennestään tunnettu, loimme sille sukunäköisen logon, jossa toistuvat tuttu taustakuva ja brändiväri. Logoon lisättiin kuplia, joita käytetään myös muissa markkinointimateriaaleissa graafisina elementteinä. Visuaaliselta ilmeeltään logo on selkeästi osa samaa brändiperhettä ja sopii yhteen Tampereen Pesuainepalvelun yritysilmeen kanssa.

Visuaalinen ilme

Kuluttajille suunnattu ammattitason autonpesuaineiden verkkokauppa vaatii tyyliin sopivan visuaalisen ilmeen. Huipputuotteet ovat verkkokaupan ydin, joten suunnittelimme raikkaan, helppokäyttöisen ja tuotteita näyttävästi esittelevän verkkokaupan visuaalisen ilmeen.

Suunnittelussa pidimme mielessä tuotteiden kohderyhmän, eli eri-ikäiset autoilun harrastajat, fiksaajat, ammattikuskit, raskaan kaluston kuljettajat sekä autopesuloiden yrittäjät. Visuaalinen ilme on värikäs, erottuva ja selkeä.

Autoihin liittyy ajatus vauhdin hurmasta, joten lisäsimme kuvamaailmaan vauhtiraidat, jotka näkyvät verkkokaupassa sekä somepostausten kuvituksissa toistuvina graafisina elementteinä. Kuplaelementit tuovat visuaaliseen ilmeeseen kepeyttä ja puhtaan lopputuloksen tuntua. Taustakuvina toimivat sinisävyiset duotone-kuvat, joista hahmottuu autojen ja pesuvälineistön yksityiskohtia.

Markkinointi­materiaalit

Vastaamme myös Pesuainepalvelu.fi:n erilaisten painotuotteiden suunnittelusta aina flyereista tarroihin ja lehti-ilmoituksista julisteisiin. Luotettavat painokumppanimme huolehtivat tuotteiden painatuksesta ja toimituksesta suoraan asiakasyritykselle.

Painotuotteissa toistuu tuttu sinikeltainen brändi-ilme. Koska verkkokauppa on vielä verrattain tuore, kaupan nimi ja sen logo pidetään markkinointimateriaaleissa näkyvästi esillä tunnettuuden lisäämiseksi.

Tapahtumailmeiden suunnittelu

Pesuainepalvelu.fi:n edustajat ovat näkyvästi esillä eri autotapahtumissa ja messuilla. Suunnittelimme heille messuosaston, johon voi tuoda katseenvangitsijaksi vaikkapa kilpa-auton ja samalla esitellä ja myydä autonpesuaineita. Teimme tietenkin kyseiseen autoon myös aiheeseen sopivat teippaukset.

Suuri beach flag kutsuu vieraat paikalle vähän kauempaakin toistaen tuttua logoa ja värimaailmaa. Monella messuosastolla mukana on myös led-näyttö, jolle toteutimme pienen mainosvideon Pesuainepalvelu.fi:n tuotteista. Verkkokaupan flyerit ja tarrat ovat suosittua jakotavaraa eri tapahtumissa.


Tutustu Pesuainepalvelu.fin ilmeeseen, verkkokauppaan ja tuottamiimme markkinointimateriaaleihin Ampersandin verkkosivuilla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ampersand Design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pesuainepalvelu.fi
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Samuel Pasanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Ampersand Design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut
Graafinen suunnittelu
Analytiikka
Brändin rakennus
Markkinoinnin automaaatio
Markkinointistrategia
SEM - hakukonemainonta
SEO - Hakukoneoptimointi
Sosiaalisen median markkinointi

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress
Google Ads
Instagram
TikTok
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

uutiskirjeet
mailchimp
brändi-identiteetin suunnittelu
tekninen ylläpito

Siirry yrityksen profiiliin Ampersand Design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ampersand Design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ampersand Design - Muita referenssejä

Ampersand Design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia