Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

BloggausVerkkokaupan hakukoneoptimointi ei poikkea paljoa muiden verkkosivustojen hakukoneoptimoinnista. Kuitenkin verkkokauppojen sivustot ovat usein huomattavasti laajempia, sillä tuotesivuja voi olla jopa satoja tuhansia.

Verkkokaupan hakukoneoptimoinnin tarkoitus on saada asiakkaat löytämään verkkokauppa hakukoneista paremmin niillä hakusanoilla, mitkä johtavat toteutuneeseen kauppaan heti tai myöhemmin.

 Jos tarvitset apua verkkokauppasi orgaanisen näkyvyyden parantamisessa, ota yhteyttä.

Hakukoneoptimointi palvelut sisältyvät paketteihimme, katso hinnasto tästä.

Mitä verkkokaupan optimointi tarkoittaa?

Verkkokaupan optimointi tarkoittaa verkkokauppaan tehtäviä muutoksia, joilla vaikutetaan positiivisesti käyttökokemukseen ja hakukonenäkyvyyteen. Mahdollisia toimenpiteitä löytyy lukuisia. Toimenpiteiden käyttö on aina sivustokohtaista ja ne priorisoidaan tarpeen mukaan.

Englanniksi verkkokaupan hakukoneoptimointi tunnetaan nimellä ”E-commerce SEO”.

Miksi verkkokaupan hakukoneoptimointi on tärkeää?

Verkkokaupan hakukoneoptimointi on tärkeää, jotta kuluttajat löytävät palvelusi tai tuotteesi hakukoneiden luonnollisista hakutuloksista. Kun verkkosivullesi tehdään tarvittavat tekniset ja sisällölliset muutokset, juuri näin tulee tapahtumaan.

Verkkokaupalle hakukoneoptimointi on usein kustannustehokkain ratkaisu löytää uusia asiakkaita. Orgaaninen liikenne tarjoaa usein myös parhaan konversioprosentin.

Toisaalta pelkkä verkkosivujen hakukoneille optimointi ei ole riittävää, sillä vähintään yhtä ratkaisevaa on käytettävyys, navigointi ja yleinen käyttökokemus. Kun nämä kaikki tekijät yhdistetään, niin lopputuloksena on todellinen myyntikone, joka vielä kaiken lisäksi on helppo löytää suoraan hakukoneiden orgaanisista tuloksista.

Lisäksi ei voi myöskään pois sulkea muita hyötyjä, jotka tulevat myös paremman hakukonenäkyvyyden kautta. Kun asiakkaat löytävät yrityksesi itse luonnollisista tuloksista, niin säästät tai tehostat samalla muuta markkinointiasi. Esimerkiksi hakusanamainontaan käytetystä pääomasta on tällöin mahdollista karsia ja tämän lisäksi brändiuskottavuus paranee.

Mitä verkkokaupan hakukoneoptimointi on käytännössä?

Käytännössä verkkokaupan hakukoneoptimointi voidaan jakaa kahteen eri laatikkoon, jotka ovat hakukonenäkyvyyden maksimointi ja käyttäjäystävällisyyden kohentaminen.

Jokaisessa prosessin vaiheessa kummatkin asiat on otettava huomioon ja tasapainoteltava siten sivustolle sopivin ratkaisu, sillä hyvä hakukonenäkyvyys ei riitä, jos kauppa ei käy.

Lue artikkeli tästä linkistä.

Voisimmeko auttaa hakukoneoptimoinnissa? Ota yhteyttä.

Pinterest
Kamu Digital Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Kamu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Brändin rakennus
Markkinoinnin automaaatio
Markkinointistrategia
SEM - hakukonemainonta
SEO - Hakukoneoptimointi
Sisältömarkkinointi ja inbound

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Google
Google Ads
Shopify
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Kamu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kamu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kamu Digital - Muita referenssejä

Kamu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia