Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan B2B aikakausi

BloggausLemonshop on ottanut huimia harppauksia syksyn pilottivaiheen jälkeen ja kehittynyt niin teknisesti kuin ominaisuuksiltaankin. Siinä, missä LemonShopin pilottiversio oli suunnattu pääsääntöisesti B2C -kauppaan, on tulevaisuus B2B:n. Kiitos kehityksestä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat kertoneet tarpeistaan ja auttaneet meitä kehittämään tuotettamme.

Lemonshopin ominaisuuskokoelma kasvaa jatkuvasti ja olemmekin lisänneet jo, entuudestaan kattavien, ominaisuuksien lisäksi yhteyshenkilönä tilaamisen, tuen kokolajitelmille, tuotehinnoittelun anonyymeille asiakkaille, tuen litteroille ja paljon muuta.

Vuoden 2021 tulemme lisäämään huomattavan määrän B2B -ominaisuuksia, joista haluamme nostaa seuraavaksi muutaman kohokohdan.

TARJOUSPYYNNÖT (Q1)

Olemme, yhdessä asiakkaidemme kanssa, määritelleet tarjouspyyntöjen tuomista Lemonshop -verkkokauppaan. Tarjouspyyntöjä voi hallita Lemonshopissa tai Lemonsoftissa, miten ikinä haluatkin. Asiakas voi hyväksyä ja maksaa tarjouksen verkkokaupassa, jolloin se siirtyy myyntitilaukseksi Lemonsoftiin. Kaikki tämä täysin automatisoidusti.

HENKILÖSTÖHALLINTA (Q2)

Lemonshoppiin sisään kirjautunut asiakkaan pääkäyttäjä voi jatkossa hallita yrityksensä henkilöstöä suoraan verkkokaupassa. Pääkäyttäjä voi päivittää yhteyshenkilöiden yhteystietoja, asettaa ostorajoja henkilöstölleen, tilata sähköpostit henkilöstön tilauksista ja paljon muuta.

Kehitämme verkkokaupparatkaisuamme jatkuvasti tiukassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja vaikka roadmap vuodelle 2021 onkin aika täynnä, on siellä tilaa vielä muutamalle ominaisuudelle. Mikäli haluat oman ominaisuutesi osaksi Lemonshop -ratkaisua, ole rohkeasti yhteydessä! Tilaa demo asiantuntijoiltamme: ratkaisumyynti@lemonsoft.fi.

Pinterest
Lemonsoft Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia