Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vastuullisuus heijastuu myös IT-valintoihin

ReferenssiRaisio-konsernin ICT-infrastruktuurin kehityspäällikkö Kimmo Huotari arvioi tehneensä Wisdomicin kanssa yhteistyötä nykyisessä tehtävässään reilut kymmenen vuotta. Yritys oli jo tätä ennen tullut tutuksi aiemmissa työpaikoissa. Raisio ostaa Wisdomicilta mm. työasemia, levyjärjestelmiä ja palvelimia, tarvikkeita ja palveluitakin, vaikka Raisiolla luonnollisesti on vahva oma IT-osaaminen. Hankinnat kilpailutetaan säännöllisesti.

Huotari arvioi Wisdomicin menestyneen hyvällä tilannetuntemuksella ja joustavuudella. ”Kilpailukykyinen tarjous ja hinnan pitävyys ovat lähtökohtia. Wisdomic on myös sopivan kokoinen, mikä mahdollistaa suuria toimijoita paremman joustavuuden arjen toiminnassa”, kertoo Huotari. Joustavuuteen kuuluu esimerkiksi se, että IT-laitteiden ja tarvikkeiden varasto, ”minibaari”, sijaitsee Raision tiloissa ja varmistaa toiminnan sujuvuuden.

Huotari kertoo arvostavansa aloitteellista asiakaslähtöisyyttä ja henkilökohtaista palvelua. ”Vakiintuneet yhteyshenkilöt tarjoutuvat poikkeamaan meillä vaikka kotimatkallaan. Tällaisesta palvelusta ei tule lisäkuluja. Kaukainen yhteistyökumppani voi IT-kentällä koitua kalliiksi. Työn tarjoaminen suomalaisille on mielestäni hieno asia ja vastuullisuus - myös IT-hankintojen osalta - kuuluu Raision keskeisiin arvoihin.”

Raisio-konserni on innovatiivinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raisio tunnetaan maailmalla kolesterolia tehokkaasti alentavista Benecol-tuotteista sekä eri markkina-alueilla vahvoista brändeistään, joita ovat mm. Elovena, Sunnuntai, Nalle, Nordic, Fox's ja Juicee Gummee. Suomessa viljelijät ja kotieläintuottajat tuntevat Raision myös uuden ajan maatalouskauppana, Raisioagrona. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi, Iso-Britannia, Ruotsi, Venäjä, Ukraina, Puola, Viro ja Tsekki.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wisdomic logo

Tiedot

Tilaaja: Raisio-konserni

Lisätietoja

Yritysprofiili Wisdomic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Wisdomic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wisdomic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wisdomic - Muita referenssejä

Wisdomic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia