Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vasteaika vakuutti RND Worksin

ReferenssiVantaalainen web- ja mobiilikehityksen sekä tekoälypalveluiden konsultointitalo RND Works valitsi Netplazan tietoliikenneyhteyksiensä toimittajaksi syksyllä 2019. Pakettiin kuuluu myös palomuuri, sisäverkko sekä ylläpitopalvelu.

RND teki tuolloin toimitilojen muuton yhteydessä laajan kilpailutuksen löytääkseen uuden palveluntarjoajan. Taustalla oli muun muassa huonoja kokemuksia asiakaspalvelun kanssa.

– Tarjouksia vertailtaessa tuli selväksi, että emme vaan pystyisi perustelemaan päätöstämme, jos emme valitsisi Netplazaa. Asiakaspalvelun taso oli ylivoimainen ja vasteajat parhaat. Hintalappu ei ollut edullisin, mutta kokonaisuus oli paras, muistelee RND Worksin osakas Lasse Annola.

Juuri vasteaika oli yksi päätekijä valinnassa. Aiemman palveluntarjoajan kanssa kyllästyttiin epätietoisuuteen.

– Jos netti sattui menemään nurin, kului yli päivä siihen, että se saatiin taas kuntoon. Tämä toistui muutaman kerran samalla kaavalla. Emme saaneet väliaikatietoja, ja kun soittelimme uudestaan ja uudestaan, tuntui ettei kukaan oikein tiennyt mitä tapahtuu. Toimivat yhteydet ovat meille kriittisiä, eikä ”katellaan huomiseksi” -vasteaika vain toimi, kertoo Annola.

Annolan mukaan Netplazan kommunikaatio asiakkaaseen päin oli läpinäkyvää ja luontevaa jo tarjousvaiheessa. Tuli selväksi, että mitä ostetaan, ja mitä tarkoittaa, jos jokin menee rikki. Tietoja ei piiloteta sopimusehtojen pohjalle. RND sai tarjouksessa todella tarkat tiedot myös laitteista: mitä niillä voi tehdä ja voidaanko niitä esimerkiksi huoltaa itse.

Homma toimii ilman turhaa höttöä

Annola kertoo yhteistyön sujuneen mainiosti. Asiakaspalvelusta Annola nostaa esille oman yhteyshenkilön:

– Alkuvaiheessa oli haasteita vierasverkon asennuksen aikataulussa. Oli kuitenkin kätevää, kun pystyi ottamaan suoraan yhteyttä asiantuntijaan. Ei tarvi kilautella vaihteeseen tai tehdä järjestelmässä palvelupyyntöjä ja odotella yhteydenottoa sieltä suunnasta.

Vierasverkon viimeistelyn jälkeen ei ole asiakaspalveluun tullut otettua yhteyttä.

– Infrajutuissa on pelkkää plussaa, jos ei ole keskusteltavaa toimittajan kanssa. Netplaza on No Bullshit -toimija, kuten mekin. Toimitetaan se, mitä sovitaan, ja hinta on mitä on. Asiat tehdään niin hyvin kuin vain voidaan, korulauseita ei kaivata, summaa Annola.

Suosittelija:

Tarjouksia vertailtaessa tuli selväksi, että emme vaan pystyisi perustelemaan päätöstämme, jos emme valitsisi Netplazaa. Asiakaspalvelun taso oli ylivoimainen ja vasteajat parhaat. Hintalappu ei ollut edullisin, mutta kokonaisuus oli paras. Netplaza on No Bullshit -toimija, kuten mekin. Toimitetaan se, mitä sovitaan, ja hinta on mitä on. Asiat tehdään niin hyvin kuin vain voidaan, korulauseita ei kaivata.

Lasse Annola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Netplaza Oy logo

Tiedot

Tilaaja: RND Works
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Netplaza kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Omat tagit

yritysliittymät

Siirry yrityksen profiiliin Netplaza kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Netplaza - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Netplaza - Muita referenssejä

Netplaza - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia