Varte Oy lähti pilottikäyttäjänä mukaan Jydacom Tuotannonhallinta Plus -ohjelmiston kehittämiseen

ReferenssiSuomalainen rakennusliike Varte Oy lähti mukaan EVRY Jydacomin uudistetun Jydacom Tuotannonhallinta Plus -ohjelmiston pilottivaiheeseen. Pilotointi on luontevaa Vartelle, sillä yritys haluaa pysyä kehityksen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa uuden ratkaisun ominaisuuksiin.


Varte on suomalainen talonrakennusyritys, joka keskittyy pääasiassa asuntorakentamiseen mutta tuottaa myös palvelutaloja, kouluja ja muita julkisia rakennuksia. Parikymmentä vuotta sitten perustettu perheyritys toimii pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä ja Kaakkois-Suomessa. Tällä hetkellä Vartella on rakenteilla noin 650 asuntoa.

Varte on jo pitkään käyttänyt EVRYn rakennusalalle tarkoitettuja Jydacom-ohjelmistoja, muun muassa tuotannonhallinnan, taloushallinnon, laskujenkäsittelyn ja tuntiseurannan ratkaisuja.

”Näin laajaa ohjelmistopakettia ei oikeastaan mikään muu yritys pysty rakennusalalle toimittamaan. Yhteistyömme EVRY Jydacomin kanssa on myös aina sujunut vaivattomasti”, sanoo työpäällikkö Markku Mäkelä Vartelta.

Pilottikäyttäjä kehityksen eturintamassa

Kun EVRYn uuden Jydacom Tuotannonhallinta Plus -ohjelmiston pilotointi alkoi, Varte halusi mukaan.

”Halusimme osallistua ohjelmiston kehittämiseen ja vaikuttaa esimerkiksi raporttien ja listausten sisältöön. Lisäksi halusimme tietysti saada uudet ominaisuudet käyttöön mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti”, Mäkelä kertoo.

Vartessa on pyritty kehittämään työmaaraportointia, ja Jydacom Tuotannonhallinta Plus tarjoaa uusia ja aiempaa helpompia työkaluja raporttien pohjaksi ja niiden hallitsemiseen. Erityisen innokkaasti yritys testaa uusia graafisia esitysmahdollisuuksia. Pilotoinnin aikana Vartelle on kertynyt joitakin toiveita juuri raportteihin ja tulosteisiin sekä niiden ulkoasuun liittyen.

”Olemme keskustelleet kehitysajatuksistamme EVRY Jydacomin väen kanssa, ja toiveemme ovat kuulemma järkeviä ja toteutettavia. Kaikissa ohjelmistoissa on aina jonkin verran rajoitteita, jotta ne olisivat riittävän yleispäteviä laajaan käyttöön. EVRYllä on kuitenkin ollut halua ja kykyä räätälöidä Jydacom-ohjelmistojaan toiveidemme mukaan. Yhteistyö EVRY Jydacomin kanssa on erittäin ammattimaista ja helppoa, koska siellä tunnetaan rakennusala ja suomalaisten rakennusyritysten tarpeet niin hyvin”, Mäkelä sanoo.

Jydacom Tuotannonhallinta Plus on entistä käyttäjäystävällisempi

Varte valitsi Jydacom Tuotannonhallinta Plussan pilottikäyttäjiksi sellaisia työmaita, joilla ollaan innostuneita uuden oppimisesta ja toiminnan kehittämisestä. Kun ohjelmisto on kunnolla ajettu sisään, se tulee automaattisesti kaikkien uusien työmaiden käyttöön.

”Jydacom Tuotannonhallinta Plus on työmaiden keskeinen ohjelmisto: se kertoo tulot ja menot, tehdyt työtunnit, maksetut palkat, raaka-aineiden ja alihankinnan kustannukset sekä nyt myös lisä- ja muutostyöt, jotka ovat jokaiselle rakennusliikkeelle äärimmäisen tärkeä asia. Ne löytyvät hallitusti yhdestä paikasta.”

Uuden ohjelmistoversion käyttöönotto sujui nopeasti. Varte odottaa Jydacom Tuotannonhallinta Plussan myös tehostavan liiketoimintaansa.

”Ohjelmiston käytettävyyden merkittävä parantuminen säästää jatkossa aikaa, mutta entistä parempi käyttömukavuus myös tekee hommasta pikkuisen hauskempaa. Tulo- ja menoennusteiden graafiset kuvaajat ja monipuoliset listaus- ja tulostusmahdollisuudet auttavat meitä tekemään tarkempia ja luotettavampia ennusteita työmaiden taloudesta”, toteaa Markku Mäkelä.

Varte haluaa pysyä kehityksen etulinjassa, koska muutos on väistämätöntä mutta helpommin hallittavissa hyvillä ohjelmistoilla.

”Järjestelmäkehitys on meillä jatkuvaa, sillä rakennusalalle tulee koko ajan lisämääräyksiä ja -ohjeita. Nyt lisääntymässä ovat erilaiset yhteistoimintahankkeet, joissa tilaaja pystyy halutessaan milloin tahansa näkemään kaikki kustannukset. Tämä pystytään hoitamaan uudella Jydacom Tuotannonhallinta Plussalla, mutta tulevaisuudessa eteen tulee varmasti taas uusia tarpeita.”

Pinterest
Referenssin infoboxi
EVRY

Tiedot

Lisätietoja

EVRY:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Siirry yrityksen profiiliin Siirry EVRY kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EVRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EVRY - Muita referenssejä

EVRY - Muita julkaisuja

Siirry EVRY kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Microsoft tuo Windows kymppiin Android-sovellusten peilaamisen
Google julkaisee uuden puhelimen, tabletin ja laturin
27 miljoonaa euroa rahoitusta suomalaisille vr-laseille

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia