Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varmuus takasi pörssiyhtiön sivuston onnistuneen siirron

ReferenssiAmer Sports on suomalainen urheiluvälinekonserni, johon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettuja urheiluvälineyrityksiä, kuten Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson ja Precor.

Amer Sports etsi uutta toimittajaa ylläpitämään ja jatkokehittämään sivustoaan. Vaatimuksina oli sivuston toimintavarmuuden säilyminen, tietoturvan aukottomuus, ja että tarpeen vaatiessa apua saisi nopeasti.

Palvelutarjonta ja osaaminen vakuuttivat asiakkaan

Amer Sports valitsi meidät toimittajaksi laaja-alaisen palvelutarjontamme sekä vankan osaamisemme takia. Kokemus työskentelystä merkittävien listayhtiöiden kanssa oli myös tärkeänä tekijänä päätöstä tehdessä. Toimittajaksi haluttiin valita yritys, joka pystyisi auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa nopeasti ja varmalla otteella.

Positiiviseksi koettiin myös, että toimme heti alusta alkaen mukaan koko tiimin, myös kehittäjät. “Arvostimme sitä, että pääsimme tapaamaan heti kehittäjää, jonka kanssa tulisimme työskentelemään ”, toteaa Amer Sportsin Communications Manager, Heli Harri.

Varmuus, jatkuva kommunikaatio ja vankka kokemus takasivat projektin onnistumisen

Projekti lähti liikkeelle auditoinnilla, jonka jälkeen sivusto siirrettiin uudelle alustalle. Erityisen tärkeää oli, että projekti sujuisi huomaamattomasti niin, että sivusto olisi jatkuvasti käytettävissä, eikä siirto uuteen ympäristöön aiheuttaisi käyttökatkoja. Tavoitteessa onnistuttiin, ja siirto tapahtui hallitusti ilman käyttökatkoja.

”Sivuston siirto uuteen ympäristöön sujui ilman mitään ikäviä yllätyksiä. Lisäksi Exoven tuki on auttanut nopeasti, jos olemme kohdanneet ongelmatilanteita.” Heli toteaa.

Projektin onnistumisen yksi kulmakivistä oli sujuva kommunikaatio sekä toimittajan ja asiakkaan välillä, että kolmansien osapuolien kanssa. Projektille oli dedikoitu kehittäjä, johon asiakas saattoi olla suoraan yhteydessä, ilman turhia välikäsiä. Lisäksi tapaamisia on järjestetty tarvittaessa myös koko projektitiimin kesken, mikä on mahdollistanut sivuston mutkattoman jatkokehityksen.

Tietoturvan aukottomuus ja sivuston suorituskyky oli tärkeä ottaa huomioon koska kyseessä oli pörssilistattu yhtiö. Meidän tehtävänämme oli taata, että yllättävissä sivuston kuormitustilanteissa olemme valmiudessa ja pystymme reagoimaan nopeasti mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Psst. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

”Sivuston siirto uuteen ympäristöön sujui ilman mitään ikäviä yllätyksiä. Lisäksi Exoven tuki on auttanut nopeasti, jos olemme kohdanneet ongelmatilanteita.”

Heli Harri, Communications Manager, Amer Sports

Pinterest
Referenssin infoboxi
Exove logo

Tiedot

Tilaaja: Amer Sports

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Auditointi
Ohjelmistokehitys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia