Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varimport verkkokauppa

ReferenssiMitä
Business to customer Magento-verkkokauppa responsiivisella ulkoasulla, integraatiot Itellan järjestelmiin sekä Nosto-tuotesuosittelujärjestelmä

Erityistä
Mega-menu-navigaatio, myymäläkohtaiset erityistoiminnot hallintapaneelissa, Google kartat, fluid-tyyppinen responsiivisuus, Lindorff-laskutusintegraatio, Nordea Nettiluotto, Mailchimp-uutiskirjeintegraatio

Teknologia
Magento, nginx, Redis, Memcached, APC, Zend Framework
Kuvausblokki
Varimport myy Helsingissä, Turussa ja Tampereella kaikkia Applen laitteita (koneet, iPadit, iPhonet, iPodit ja oheislaitteet) sekä muiden valmistajien varusteita, tarvikkeita ja oheislaitteita. Lisäksi Varimportin palveluihin kuuluvat koulutus-, huolto-, asennus- ja ylläpitopalvelut yrityksille ja yksityisille.
Varimport halusi tuoda asiakkailleen modernin ostokokemuksen sekä kertoi kattavasti palveluistaan eri ryhmille monipuolisesti hallittavalla verkkokauppa-alustalla.

Toteutus
Varimportin verkkokaupassa haluttiin saada aikaan helppoja suvuja ostokokemus tuotteille, mutta toisaalta tärkeää oli tuoda esille palveluita. Tästä syystä verkkokauppaan suunniteltiin kattavat sisältösivu-osiot omine layouteineen kertomaan tarkemmin Varimportin tarjoamista palveluista.
Verkkokauppa tehtiin alusta alkaen responsiiviseksi, noudattaen Varimportin brandiohjeistusta. Uudistuksessa pyrittiin säilyttämään Varimportin omanlainen ilme, ottaen kuitenkin huomioon parhaat konversiokäytännöt sekä visuaalisuuden merkitys ostokokemuksessa.
Varimportiin lisättiin myös Nosto-integraatio, jonka tulokset lisämyynnissä ovat olleet erittäin hyviä. Markkinointikanavana toimii myös uutiskirje, jota helpottamaan Magento integroitiin Mailchimp-ohjelmaan.
Monipuolisten toimitus- ja maksutapojen tarjoamiseksi käyttöön otettiin niin Smartpost- kuin Prinetti-integraatiot, sekä normaalien verkkopankkimaksujen lisäksi Paypal, Nordean Nettiluotto ja Lindorff-osamaksu. Nämä vaihtoehdot esitetään ostajalle selkeästi yhden klikkauksen kassalla, joka nostaa konversiota entisestään.


Suosittelija:

Talousjohtaja Gitta Kauppi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lamia logo

Tiedot

Tilaaja: Varimport Oy
Ajankohta: 2013 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Lamia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Myynti
Tietohallinto
Tuotanto
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Webkehitys
Graafinen suunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Auditointi
Verkkokaupparatkaisut
Sisällönhallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

IT
Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

Google
Open source
Julkaisujärjestelmä CMS
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Johtamistyö
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

magento
verkkokauppa
nosto-integraatio
responsiivisuus

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lamia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lamia - Muita referenssejä

Lamia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia