Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varausjärjestelmä nostaa vuokravaraston tehokkuutta

ReferenssiKehitimme Oulun Omavarastolle räätälöidyn varausjärjestelmän, jonka avulla asiakkaat voivat tehdä varauksen milloin ja missä tahansa. Uuden järjestelmän ansiosta Oulun Omavaraston henkilökunta voi nyt hallita varauksia ja pitää yhteyttä asiakkaisiin mobiililaitteella paikasta riippumatta.

Varausjärjestelmä, jossa asiakkaat pääsevät tekemään varauksen verkossa, parantaa merkittävästi vuokravaraston tehokkuutta. Oulun Omavarasto on vuokravarastopalveluja tarjoava yritys, jonka lähellä Oulun keskustaa sijaitsevia pienvarastoja käyttävät yksityiset ja yritykset asiakkaat. Yrityksille tarjotaan varastotilan lisäksi myös tavaran vastaanotto- ja lähetyspalvelua.

Aiemmin asiakaspalvelussa ja laskutuksessa jouduttiin tekemään paljon manuaalista työtä. Asiakkaiden piti soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla käymään paikan päällä tehdäkseen varauksen. Järjestelmä sitoi myös henkilökunnan toimistolle tietokoneen ääreen.

Räätälöity varausjärjestelmä – toteutus ja käyttöönotto

Tecinspiren tiimi tarttui haasteeseen ja kehitti Oulun Omavarastolle räätälöidyn varausjärjestelmän. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä varauksen milloin ja missä tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Järjestelmä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä parantaa käyttökokemusta ja asiakastyytyväisyyttä.

Uuden järjestelmän ansiosta Oulun Omavaraston henkilökunta voi nyt hallita varauksia ja pitää yhteyttä asiakkaisiin mobiililaitteella paikasta riippumatta. Uuden järjestelmän avulla voidaan seurata käyttöastetta ja kapasiteettia reaaliaikaisesti ja hoitaa laskutus sähköisesti. 

Tecinspiren asiakasvastaava piti Oulun Omavaraston yrittäjän ajan tasalla koko kehitysprojektin ajan ja koulutti henkilökunnan uuden järjestelmän käyttöön. Käyttöönotto sujui saumattomasti ja jo ensimmäisten kuukausien aikana nähtiin positiivisia tuloksia.

Varausjärjestelmän vaikutus liiketoimintaan ja asiakastyytyväisyyteen

Ensimmäisen puolen vuoden aikana siitä, kun uusi varausjärjestelmä oli otettu käyttöön, Oulun Omavaraston liikevaihto kasvoi noin 5 %, mikä on merkittävä tulos erittäin kilpaillulla toimialalla. Henkilökunta voi seurata varauksia, käyttöastetta ja varastotilakapasiteettia reaaliaikaisesti, mikä auttaa heitä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Asiakastyytyväisyys on parantunut huomattavasti, kun asiakkaat voivat varata varaston haluamanaan ajankohtana. Yrityksen toiminta on tehostunut merkittävästi, kun järjestelmää voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta.

Miten varausjärjestelmä tukee yrityksen kasvua

Uuden varausjärjestelmän käyttöönotto ei ole ainoa askel Oulun Omavaraston matkalla kohti tehokkaampaa toimintaa ja parempaa asiakaspalvelua. Tecinspire on jatkanut yhteistyötä Oulun Omavaraston kanssa varausjärjestelmän jatkokehityksen parissa. Sen ansiosta laskutuksesta on tulossa entistä sujuvampaa ja yrittäjän työ tehostuu entisestään.

Uuden varausjärjestelmän käyttöönotto on osoittautunut menestyksekkääksi ratkaisuksi Oulun Omavarastolle. Se on osoitus Tecinspiren kyvystä luoda räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden erityistarpeisiin ja tukevat heidän kasvuaan.

Asiakaspalaute

”Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme pääsee tekemään varauksen hänelle sopivaan aikaan, missä ikinä onkaan. Uusi järjestelmä on myös tehostanut meidän omaa toimintaa niin, että olemme voineet keskittyä olennaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Odotukset ovat kovat sille, että liikevaihto kasvaa edelleen.” 

Tiina Rantapää, Oulun Omavarasto

Lisätietoja

https://tecinspire.com/referenssi/varausjarjestelma-nostaa-vuokravaraston-tehokkuutta/

https://oulunomavarasto.fi/

Suosittelija:

”Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme pääsee tekemään varauksen hänelle sopivaan aikaan, missä ikinä onkaan. Uusi järjestelmä on myös tehostanut meidän omaa toimintaa niin, että olemme voineet keskittyä olennaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Odotukset ovat kovat sille, että liikevaihto kasvaa edelleen.”

Tiina Rantapää, Oulun Omavarasto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tecinspire Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oulun Omavarasto
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
teemu Kivioja, CEO, 050 547 9571

Lisätietoja

Yritysprofiili Tecinspire kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Logistiikka
Markkinointi
Myynti
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Analytiikka
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Tietoliikennepalvelut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Google
Angular
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

tecinspire
ketterä kehittäminen
progressive web app
pwa

Siirry yrityksen profiiliin Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire - Muita referenssejä

Tecinspire - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia