Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varastonhallinta & kustannusten seuranta hallussa Lemonsoftin avulla

ReferenssiLoppuvuosi on verkostourakointiyhtiön N3M Oy Ab:n kiireisintä aikaa. Maan ollessa vielä osittain sulaa, pyritään sähkö-ja televerkkojen sekä katuvalaistuksen rakentamista jouduttamaan ennen keskitalven olosuhteita.

Logistiikkapäällikkö Mikael Nylund kertoo yrityksen palvelevan verkostoprojektien rakentajana erityisesti kaupunkeja, sekä verkko-ja teleyhtiöitä. N3M:n asiakkaat arvostavat luonnollisesti aikataulujen täsmällisyyttä sekä työn korkeaa tasoa. ”Laatu on meille todella tärkeää, sillä saamme laatupisteitä jokaisesta työstä, mitä teemme. Seurantaa on jatkuvasti pidettävä yllä, sekä laadusta, työturvallisuudesta sekä aikatauluista.” N3M:n vuonna 2017 saatu RALA-pätevyys on mukana varmistamassa työn tasoa.

Lemonsoft on toiminut N3M:n toiminnanohjausjärjestelmänä vuodesta 2007 lähtien. Nylund kertoo, että heille ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 1500 tuotteen varastonhallinta, taloushallinto sekä asiakasrekisteri, joka toimii osaltaan taustatukena kilpailutuksissa. ”Sanotaan näin, että meille on tärkeää, että voimme seurata kustannuksia. Se on a ja o ja toimii aika hyvin tällä hetkellä.”

Aikanaan ohjelmisto hankittiin tuomaan taloushallinnon työkaluja lukujen parempaan seurantaan sekä esim. palkanlaskennan hallintaan. Noin 11 käyttövuoden aikana N3M:lle on esitelty myös monia muita eri ohjelmistoja, mutta Nylundin mukaan vaihtamiselle ei ole tarvetta, koska yritys saa Lemonsoftin tarjoamista ratkaisuista sen mitä tarvitsee. ”Lemonsoft on ollut aika joustava. Pystymme esimerkiksi räätälöimään käyttäjäkohtaisesti, mitä kukin käyttäjämme tarvitsee ja myös mitä kukin käyttäjä haluaa käyttää.”

Tulevaisuudessa N3M haluaa jatkaa hallitusti hyvin edenneeseen kasvusuuntaan. Samalla yritys seuraa mitä teknologian kehittyminen tuo mukanaan ja onkin kiinnostunut Lemonsoftin tarjoamista, erityisesti mobiilipuolen vaihtoehdoista tiedonhallintaan liittyen. Yhteenvetona Nylund kertoo yhteistyön sujuneen Lemonsoftin kanssa vuosien varrella hyvin: ”Kaikki mitä olemme halunneet, olemme saaneet ja apuakin silloin kun tarvitaan. Tässä on tärkein meille paikallinen Lemon asiantuntija EKM Service, mutta tietysti voimme olla myös Lemonsoftiin yhteydessä.”

Vuonna 2006 perustettu kotimainen verkostourakointiyhtiö
  • Keskeisinä asiakkaina mm. kaupungit, sähköverkko- ja teleyhtiöt
  • Toimipisteet Karjaalla, Lohjalla sekä Porvoossa
  • Työllistää 50 henkilöä

Suosittelija:

Lemonsoft on ollut aika joustava. Pystymme esimerkiksi räätälöimään käyttäjäkohtaisesti, mitä kukin käyttäjämme tarvitsee ja myös mitä kukin käyttäjä haluaa käyttää.

Mikael Nylund, Logistiikkapäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: N3M Oy Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia