Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varamummolan yrittäjät vakuuttuivat Nappula-järjestelmästä

ReferenssiLohjan Vaanilan kylässä toimiva Varamummola Oy tarjoaa lapsille ja nuorille tukilomia sekä niitä tukevia palveluita perheille. Yrityksen tavoitteena on näin tukea perheiden jaksamista ja yhdessä pysymistä. Varamummola valitsi Nappulan asiakastietojärjestelmäkseen, koska toimitusjohtaja Riitta Salimo tiesi sen entuudestaan toimivaksi ratkaisuksi lastensuojelussa.

”Me molemmat Varamummola Oy:n yrittäjät olemme työskennelleet aiemmin pitkään lastensuojelun puolella ja tutustuimme Nappula-järjestelmään jo aiemmissa työtehtävissä. Kokemuksiemme perusteella halusimme sen myös Varamummolan asiakastietojärjestelmäksi. Emme edes kyselleet tarjouksia muilta järjestelmätoimittajilta”, Riitta Salimo sanoo.

Nappulan käyttöönotto on helpottanut erilaisten kausikoosteiden tekemistä. Salimo mainitsee Nappulan etuna myös sen, että mahdollisuus kirjata eri tyyppisiä kirjauksia selkeyttää tiedonhakua jälkikäteen. Esimerkiksi viikonlopun aikana kirjatut tapahtumat on helppo hakea esiin seuraavalla viikolla.”

Varamummola on tällä hetkellä ainoa sosiaalialan toimija, joka on erikoistunut tarjoamaan pelkästään ammatillisia tukilomia. Asiakaskantaa riittää ja vaihtuvuus Varamummolan tiloissa on kohtuullisen suurta, koska lomat ovat lähtökohtaisesti lyhyitä. Tämä asettaa omat vaatimuksensa asiakastietojärjestelmälle. Salimo lähettääkin terveisiä Nappulan-tuotekehitykseen, että tukilomalle saapuvan asiakkaan aktivointi järjestelmässä voisi sujua nykyistä nopeamminkin.

”Järjestelmässä on kyllä potentiaalia ja emme vielä tunne sen kaikkia ominaisuuksia”, Salimo sanoo. Hän kertoo yhteistyön järjestelmää tarjoavan Fastroin kanssa sujuneen hyvin.

”Voin suositella kotimaista Nappulaa muillekin kaltaisillemme toimijoille”, Riitta Salimo sanoo. Nappula-järjestelmälle on tiedossa entistä enemmän käyttöä, kun metsäisessä maalaismaisemassa toimivan Varamummolan asiakastilat kasvavat pian toisen talon myötä.

Suosittelija:

Aiempien kokemuksiemme perusteella halusimme Nappulan Varamummolan asiakastietojärjestelmäksi.

Riitta Salimo ja Outi Kalpio, Varamummola Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fastroi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Varamummola Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Fastroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fastroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fastroi - Muita referenssejä

Fastroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia