Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vapo-konserni: Valo Teamwork paransi Teamsin käyttöä

ReferenssiKansainvälisen monialakonserni Vapo Oy on suomalainen valtionyhtiö, joka tuottaa energiaa muun muassa turpeesta ja puupolttoaineista sekä aktiivihiiltä turpeesta. Suomen pääkonttorissa ja sen 60 toimipisteessä mm. Australiassa, Virossa, Saksassa, Alankomaissa, Espanjassa ja Ruotsissa, on ollut käytössä Valo intranet jo viiden vuoden ajan.

Vapo Group on ensimmäisiä Valo Intranetin käyttöönottaneita organisaatioita Suomessa ja yhteistyö Sinisen Meteoriitin kanssa jatkuu edelleen. Luontevana jatkona Vapo Groupissa kehitettiin tiimityötä ja osana tätä kehittämistä otettiin käyttöön myös Valo Teamwork.

Lähtötilanne:

Vapo Groupin SharePoint -tiimisivustot ja työtilat olivat vanhentuneet, eikä ratkaisu enää palvellut konsernia. Vanhassa ratkaisussa työtiloja oli myös vaikea hallita.

Ratkaisu:

Haasteisiin löydettiin ratkaisu ottamalla käyttöön Microsoft Teams ja Valo Teamwork, joilla tiimityöskentely saatiin modernisoitua ja työtilat hallintaan. Käyttökokemus oli samankaltainen aiemman ratkaisun kanssa ja käyttäjien siirtyminen uuteen sujui kivuttomasti.

Lue koko juttu

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sininen Meteoriitti Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia