Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valtuustosalin kokousjärjestelmän uusiminen

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Turun kaupunki


Tämä on tietopyyntö koskien Turun kaupungin valtuustosalin kokousjärjestelmän uusimista. Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita. Turun kaupunki suunnittelee kilpailutusta toteutettavaksi vuoden 2019 aikana. Tämän tietopyynnön tarkoituksena on selvittää suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita. Tavoitteena on kartoittaa hankinnan kohteena olevan palvelun markkinoita sekä saada kattavasti tietoa palvelun/laitteiden saatavuudesta, toimivuudesta, toteutusmahdollisuuksista sekä potentiaalisista palveluntarjoajista. Alustavasti on suunniteltu, että varsinainen tarjouskilpailu järjestettäisiin keväällä 2019 ja varsinainen uusimisen toteututus alkaisi vuoden 2019 kesällä. Uusitun kokousjärjetelmän tuotantokäytön on suunniteltu alkavan vuoden 2020 alusta. Tämän tietopyynnön perusteella saatavaa materiaalia on tarkoitus hyödyntää varsinaisen tarjouspyynnön valmistelussa. Pyydämme kaikkia hankinnasta kiinnostuneita palveluntarjoajia tutustumaan tietopyyntöön ja vastaamaan esitettyihin avoimiin kysymyksiin sekä ilmoittautumaan halukkaaksi osallistumaan myöhemmin järjestettäviin markkinavuoropuheluihin, joita voidaan järjestää eri tavoin mm. tapaamisilla tai sähköposteilla. Tavoitteena on ratkaista tilaajan tarve ja toteuttaa kilpailutus mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tämän tietopyynnön perusteella, eivätkä tietopyynnössä esitetyt kuvaukset/määritykset sido tilaajaa. Pyydämme palauttamaan vastaukset viimeistään 27.3.2019 klo 11.00 mennessä tarjouspalvelu.fi - toimittajaportaalin kautta. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina. Turun kaupunki pidättää itsellään oikeuden esittää tietopyyntöön vastanneille palveluntarjoajille lisäkysymyksiä tai lähettää muita tiedusteluja/yhteydenottoja suunnitellun hankinnan valmisteluun liittyen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia