Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valot pois? Sovellus päälle!

ReferenssiHerrfors vie asiakaspalvelun seuraavalle tasolle räätälöidyllä sovelluksella.

Viimeisen vuoden aikana energiayhtiö Herrfors, joka kuuluu Katternö-konserniin, päättivät uudistaa digitaalisen olemuksensa. He aloittivat verkkosivustonsa ja kuluttajapalvelunsa remontoimisella ja sitten päätyivät julkaisemaan mobiilisovelluksen asiakkailleen.

Kun olet vastuussa sähkönjakelusta, on erityisen tärkeää, että asiakkaat saavat apua, mikäli sattuu ongelmatilanteita. Erityisesti syksyisin ja talvisin sää saattaa aiheuttaa katkoksia, jolloin on olennaista voida raportoida vikoja sekä tarkistaa onko muilla asiakkailla ongelmia. Jos sähköt ovat poikki, tämän tekeminen tietokoneella voi olla vaikeaa.

Kaikki tarvitsemasi työkalut

Herrfors 24/7 -sovelluksesta löydät kaikki tarvittavat palvelut kyseisen tilanteen hoitamiseen. Virheraportin mukana on mahdollista lähettää kuva sekä GPS-sijainti, mikä auttaa tukihenkilöstöä paikantamaan vian mahdollisimman nopeasti. Sovelluksesta löytyy myös katkoskartta, josta näkyy tämänhetkiset häiriöt sekä häiriön alla olevien asiakkaiden lukumäärän. Kaikki yhteydenottoon tarvittavat puhelinnumerot ovat myös mukana sovelluksessa.

Satoi tai paistoi

Sovellus on kätevä vaikkei ukkostaisikaan. Asiakastunnuksillasi kirjautumalla voit seurata energiankulutustasi kilowattitunteina sekä saada kuluarvion euroina. Voit myös helposti seurata sähkönhinnan vaihtelua tämänhetkisten hintojen listasta.

Sovelluksen kehittämisen ohessa Gambit on suunnitellut ja kehittänyt myös uudistuneen herrfors.fi:n, mikä tarkoittaa, että Herrforsin digitaalinen olemus on yhdenmukaisempi kuin koskaan.

Herrfors 24/7 on saatavilla ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle. 

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Gambit Labs Ab logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Gambit Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Siirry yrityksen profiiliin Oy Gambit Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Gambit Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oy Gambit Labs - Muita referenssejä

Oy Gambit Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia