Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valosel Oy: Kasvava toiminta vaatii tehokkaampaa toimintojen hallintaa

Referenssi"Adminetillä olemme saaneet yhteen reaaliaikaiseen ohjelmaan kaikki työkalut, joita arjessa tarvitsemme. Iltatyöt ovat jääneet pois ja laskutuskierto on saatu paljon nopeammaksi."


---

Valosel Oy on sähkösuunnitteluun ja -asennuksiin erikoistunut vantaalainen yritys, joka tarjoaa monipuolisia sähköalan palveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaille.

Yrityksen toiminta käynnistyi vuonna 2012, kun työnsä ohessa sivutoimisesti sähkösuunnitelmia tehnyt Antti Paloniemi alkoi saada asiakkailta tiedusteluja myös asennustoiminnasta. Kesällä 2013 yrityksen osakkaaksi tuli myös Sebastian Wargh.


Eroon iltatöistä

Valosel löysi kasvun myötä itsensä samasta tilanteesta, kuin niin moni yritys aiemminkin: Päivän tunnit eivät enää meinanneet riittää perusarjen pitämiseen hallinnassa.

– Kasvun myötä arki alkoi tökkiä. Illat menivät tuntilistojen ja tarvikelaskujen kohdistuksia selvittäessä ja laskutus laahasi perässä. Siinä vaiheessa aloimme miettiä parempaa ratkaisua ja tutuilta yrittäjiltä saamamme suosituksen perusteella totesimme, että Adminet olisi meidän tarpeitamme palveleva ratkaisu toimintojen hallintaan, Paloniemi kertoo.

Ensimmäisen vuoden aikana Adminetistä on saatu helpotusta juuri niihin asioihin, joihin sitä lähdettiin hakemaan – enää iltoja ei tarvitse viettää töiden merkeissä.

– Sen olen huomannut, etten enää illalla aukaise tietokonetta kotona. Jos jotain pitää tarkistaa, pystyn tekemään sen nopeasti kännykällä muun tekemisen ohessa. Kun iltatyöt ovat jääneet pois, se tarkoittaa omalla kohdallani äkkiä kymmentä tuntia lisää vapaa-aikaa viikossa, Paloniemi toteaa.


Työtilaukset hoituvat organisoidusti ja tarkasti

Arkeen helpotusta on tuonut erityisesti kokonaisuus, jolla työtilausten käsittely on saatu järkevästi hallintaan. Töiden kokonaisuutta hallitaan Adminetin kalenteritoiminnolla, joka helpottaa töiden organisointia.

– Kalenterinäkymä on tosi hyvä ja näemme siitä tarkasti kulloisenkin varaustilanteen. Näemme Sebastianin kanssa heti toistemme tekemät merkinnät, joten uusia tilauksia avattaessa vapaan asentajan ja ajankohdan näkee nopeasti. Tässäkin on jäänyt turha soittelu ja viestittely pois, Paloniemi kertoo.

– Kalenterilla saadaan pidettyä yllä sitä, että meidän asentajat ovat aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa, Wargh jatkaa.

Varsinainen työtilausten käsittely on aiempaa helpompaa, kun kaikki niihin liittyvät kirjaukset hallitaan sähköisesti ja reaaliaikaisesti. Osa yrityksen työntekijöistä ottaa vastaan uusia tilauksia ja kaikki töihin liittyvät kirjaukset tehdään Adminettiin asentajien mobiilityökaluilla, jolloin ne kohdistuvat heti oikein ja ovat saman tien myös laskutettavissa asiakkaalta.

– Nyt tehdään asiat oikeassa järjestyksessä: avataan kohde ja tilaus sekä siirretään työ asentajan kalenteriin. Kun asentajat merkitsevät käyttämänsä tarvikkeet työtilaukselle, ne kohdistuvat automaattisesti oikein. Jo pelkästään siitä on tullut iso hyöty, että tarvikkeet menevät oikealle työlle, eikä niitä jää laskuttamatta, Paloniemi toteaa.

– Meillä asentajat ovat omaksuneet käytön niin hyvin, että he osaavat tehdä kirjaukset oikein. Sen ansiosta emme lahjoita asiakkaille ilmaiseksi tavaraa ja työtä, vaan saamme kaiken laskulle ja laskut myös eteenpäin tosi nopeasti. Se on mielestäni isoin juttu peruskäytössä, Wargh korostaa.

Tehostunut tilausten käsittely on ollut Valoselille isoin muutos, jonka Adminet on yrityksen arkeen tuonut. Laskutuksen varmistamisen lisäksi se on säästänyt aikaa, kun laskutustietoja ei enää tarvitse koota erikseen.

– Työtilausten käsittelyn reaaliaikaisuus on helpottanut ihan hirveästi. Tämän kokonaisuuden hallinta on suurin yksittäinen syy sille, että iltatyöt ovat jääneet pois ja laskutuskierto on saatu paljon nopeammaksi, Paloniemi kertoo.


Yrityksen toiminta reaaliaikaisesti seurantaan

Työtilausten käsittelyn ohella ison muutoksen on kokenut seuranta, joka on saatu Adminetillä tarkaksi ja reaaliaikaiseksi. Toimivat seurantatyökalut helpottavat työnaikaista reagointia ja auttavat uusien töiden tarjoamisessa.

– Ajantasainen seuranta on kyllä iso juttu. Sen ansiosta pystymme reagoimaan asioihin nopeasti, kun raportit eivät tule kuukauden tai parin viiveellä. Yritystasolla saamme esimerkiksi helposti ja nopeasti parilla klikkauksella tiedon, mikä on juuri tämän hetken tilanne myynnin ja kulujen kanssa. Pääsemme oikeasti kärrylle siitä, mitkä ovat kustannukset mistäkin, Paloniemi korostaa.

Paloniemen mukaan lopulta mitään yksittäistä ominaisuutta tärkeämpää on Adminetin kokonaisuus, jolla yrityksen toimintoja pystytään hallitsemaan ja seuraamaan reaaliajassa mistä tahansa:

– Etäkäyttö antaa vapautta, kun ohjelmaan ja sitä kautta koko yrityksen asioihin pääsee käsiksi milloin vaan. Lisäksi kaikki kirjaukset näkyvät samalla hetkellä sekä työnjohdolle että asentajille. Adminetillä olemme saaneet yhteen reaaliaikaiseen ohjelmaan kaikki työkalut, joita arjessa tarvitsemme.


Suosittelija:

Sebastian Wargh & Antti Paloniemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Valosel Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
Etätyö
työtilaukset
liikkuvan työn ratkaisut
Töiden hallinta
asennusorganisaatio
Asennus
huolto- ja asennuskäyttö
laskutus
Laskutusohjelma
Sähköinen laskutus
tilausten hallinta
Liiketoiminnan suunnittelu ja seuranta
kustannuslaskenta
kustannustehokkuus
ajanhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia