Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VALOR Partners visuaalinen uudistus ja verkkosivut

ReferenssiLiikkeenjohdon konsulttiyrityksiä on monenlaisia. On pirun isoja korporaatioita, yhden miehen pikkutakkikonsultteja ja sitten on sellaisia näppärän kokoisia, tehokkaita ja dynaamisia firmoja. Valor Partners on tätä viimeistä kastia. He käyttävät itse nimitystä ”management consulting boutique”. Meidän mielestämme se oli ihan timanttinen kuvaus.

Toteutimme Valorille visuaalisen ilmeen täysremontin, jonka yhteydessä uusimme Valorin verkkosivut. Projektin edetessä nälkäkin hieman kasvoi ja alkuperäisen visuaalinen ilme ja nettisivut -prokkiksen kylkeen liitettiin vielä henkilökuvaus, kuvituskuvaus ja videokuvauskeissit. Yleensä ollaan menty ihan perinteisellä menolla videotuotannossa, mutta ei viitsitty laittaa kuvaajaamme hyppimään Svenska Teaternin katolta alas, joten hoidettiin se sitten quadrokopterilla.

Ilmeen pääpaino oli arvokkuus – Valorin liiketoiminnan ydintä on kasvattaa asiakkaan liiketoiminnan arvoa, siis tehdä kokemuksen ja analyysin pohjalta sellaisia tietoja, jotka auttavat sitten isokenkäisiä herras- ja rouvasihmisiä tekemään parempia päätöksiä. Näin luodaan lisäarvoa. Meidän mielestämme sen piti näkyä myös Valorin ilmeessä.

Visuaalisen ilmeen sovelluksia toteutettiin perinteisesti käyntikorttien ja verkkosivujen muodossa. Lisäksi erityistä painoa laitettiin PowerPoint-pohjaan, joka sattui tässä tapauksessa olemaan keskeisin työväline. Jopa värimaailmaa optimoitiin sen perusteella, että saadaan tulostusjälki ja ruudulla näkyvä tuote natsaamaan. Käyttökokemuksella on suuren suuri merkitys.

Otettiin kanssa kuvia noista painosta tulleista tuotteista, koska niistä tuli aika siistejä. Kato lisää kuvia tosta alta. Verkkosivujen päätavoitteena oli toimia toisaalta Valorin kasvoina ulos, mutta myös kehittää työnantajamielikuvaa arvokkaasta, mutta (yllättävän!) rennosta ilmapiiristä.

Kovat otteet, rento meno.

Pinterest
Referenssin infoboxi
G-Works logo

Tiedot

Tilaaja: VALOR Partners
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
miikka@g.works

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia