Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valokuitu suihkii tietoa edestakaisin, jumittamatta

BloggausMoni yritys käyttää vanhasta tottumuksesta tuttuja tietoliikenneyhteyksiään kuten puhelinverkon kuparikaapelia tai 4G-mobiiliverkkoa, koska paremmasta ei ole ollut tietoa.

Valokuituyhteydet ovat kuitenkin viime vuosina kehittyneet niin, että yhteys voi olla yrityksille paitsi nopeampi, myös halvempi. Valokuidun hinnan juuri omalle yrityksellesi voit laskea kätevällä laskurillamme.

Valokuitu mahdollistaa juuri halutun nopeuden
Valokuituyhteyksissä kaista ei mene koskaan tukkoon, ja siksi meidän onkin mukava tarjota ja rakentaa niitä yrityksille. Esimerkiksi vanhaa kuparikaapeliyhteyttä tai mobiiliverkkoa käyttävän yrityksen yhteyksissä on aina viivettä ja pätkimistä.

Valokuidun ehdoton plussa on myös se, että tietoliikenne on symmetristä eli yhtä nopeaa molempiin suuntiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että videoneuvottelut sujuvat viiveettä ja pilvessä olevat palvelut toimivat nopeasti. Valokuituun vaihtaneet yritykset ovatkin huomanneet eron nopeuksissaan selvästi. Sen jälkeen kukaan ei halua palata vanhaan!

Jos 4G-verkossa on paljon käyttäjiä, sitä käyttävä yritys on pulassa, kun se haluaisi lisää nopeutta. Operaattori ei voi lisätä kaistaa yksittäiselle yritykselle, jos tukiaseman alue on tukossa. Mobiiliverkkoa käyttävän yrityksen on varauduttava aina siihen, että datan siirtoon voi tulla viivettä tai katkoja, jos saman tukiaseman piirissä on paljon käyttäjiä. Jopa rakennuksen ohittava liikenne lisää ruuhkaa 4G-verkossa.

Meidän valokuituverkkomme ei hidastu, vaikka samassa rakennuksessa moni yritys käyttää sitä. Varmistamme aina, että jokainen yritys saa juuri sen nopeuden, minkä tilaa. Ja jos halukkaita on paljon ja yksi kuitu ei riitä, lisäämme toisen valokuidun sen rinnalle. Voimme tarvittaessa myös lisätä tai vaihtaa päätelaitteita.

Voimme siis lisätä nopeastikin kaistaa yksittäiselle asiakkaalle. Saamme pienillä muutoksilla aikaan suuria tuloksia. Vain puhelinsoitto meille riittää! Vastaamme 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Nopeuden nosto onnistuu kätevästi

Valokuituyhteytemme on aina nopeudeltaan 1 gigabittiä (10 kertaa 100 megabittiä), mutta asiakas voi ostaa ensin esimerkiksi 50 megaa, ja voimme nostaa nopeutta tarvittaessa myöhemmin. Toisaalta 1 giga ei ole yläraja. Voimme tarjota nopeuden tarvittaessa moninkertaisena, koska valokuituun voi lisätä kaistaa käytännössä miltei rajattomasti.

Me S1 Networksillä rakennamme valokuituyhteyksiä yrityksille, jotta ne voisivat keskittyä oman liiketoimintansa. Palvelemme asiakkaitamme ennakoivasti: seuraamme koko ajan yhteyden toimintaa ja teemme tarvittaessa muutoksia, ettei yritysten tarvitse keskeyttää omaa liiketoimintaansa.

Kun huomaamme, että jollakin yrityksellä datansiirto on kasvanut huomattavasti, kysymme, haluaako yritys ylläpitää työohjelmiensa nopeuden tai jopa kasvattaa nopeutta. Voimme lisätä kaistaa käytännössä heti. Tällainen ennakoiva palvelu on valttikorttimme, josta myös yritysasiakkaamme antavat kiitosta.

Pinterest
S1 Networks Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili S1 Networks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

valokuitu
valokuituyhteys

Siirry yrityksen profiiliin S1 Networks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

S1 Networks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

S1 Networks - Muita referenssejä

S1 Networks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia