logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valo Intranet - Ryskeellä maailmalle

BloggausDigitaalisten työtapojen tienraivaaja Sininen Meteoriitti hyppäsi kohti tuntematonta. Loikka suureen maailmaan kannatti. Kaikki sujui paremmin kuin kukaan olisi osannut odottaa.

Näinä aikoina on paras pitää matalaa profiilia. Vai mitä, Sinisen Meteoriitin tuotekehitys- ja markkinointijohtaja Jari Pullinen?

”Päinvastoin. Nyt pitää näkyä ja kuulua! Meillä on tekemisen meininki, ja hurja vauhti päällä. Teemme isoja kauppoja ympäri maailmaa. Toimimme paikallisten jälleenmyyntikumppanien kautta 22 maassa ja neljällä mantereella. Paletista uupuu enää Aasia. Markkinamme kattavat Euroopan päämarkkina-alueiden Pohjoismaiden, Britannian ja Saksan lisäksi Pohjois-Amerikan, Etelä-Amerikan, Afrikan ja Australian”, Pullinen kertoo.

Kansainvälisten organisaatioiden liiketoiminnan kehittäminen digitalisaation avulla on megatrendi, jonka etulinjassa Sininen Meteoriitti tahtoo marssia.

Meteoriitin kansainvälinen bisnes perustuu Microsoftin pilvipalveluihin, Microsoft Office 365:seen ja sen päälle rakennettuun Valo Intranet -ratkaisuun. Yrityksen sisäisen viestinnän kanava Valo Intranet syntyi vuonna 2011, ja vuosi sitten sitä ryhdyttiin kansainvälistämään. Toiminnan toinen tukipilari on kansainvälinen kumppaniverkosto ja sen rakentaminen.

”Vuosi sitten ryhdyimme rytinällä valloittamaan maailmaa. Investoimme voimalla tuotteen globaaliin jakeluun. Siihen ja kumppaniverkostoon panostamme myös tulevaisuudessa.”

Avoimin mielin uuteen

Sininen Meteoriitti työllistää satakunta henkilöä, joista kuusikymmentä on Helsingin Kalasatamassa ja loput Jyväskylän toimipisteessä. Uusi ihmisiä palkataan sekä kotimaahan että ulkomaille vahvistamaan asemaa keskeisillä markkinoilla.

Jokainen organisaatio tarvitsee kanavan sisäiseen viestintään ja yhteistyöhön. Digitaalisen kohtaamis- ja keskustelupaikan hyödyt ovat selkeät. Intranet on keino tehdä töitä uudella tavalla. Joustavasti. Ajasta ja paikasta riippumatta.

Valo Intranet on kaikilla mobiililaitteilla toimiva sellaisenaan valmis, tai haluttaessa räätälöidysti mukautettu paketti. Sen saa helposti käyttöön Microsoftin Office 365:sen pilvipalvelusta.

”Reseptimme menestykseen on ennakkoluulottomuus. Otamme nopeasti haltuun uudet teknologiat ja valjastamme ne tehostamaan asiakkaitten jokapäiväistä työtä.”

”Kehittämämme tuote toimii mainiosti kaikkialla. Sen vuoksi emme pysytelleet pelkästään Suomessa, vaan puskimme määrätietoisesti kansainvälisille markkinoille.”

Hyvä tulos motivoi

Eikö toisaalta jo vauhti hirvitä ja päätä palele?

”Ei todellakaan, Pullinen naurahtaa. Vuosi sitten vain arvailimme kuinka meille kävisi. Yllätyimme positiivisesti. Homma on lähtenyt niin hyvin liikkeelle, että nostamme parhaillaan tavoitteita, ja laajennamme bisnestä. Varovaisuuden sijasta lisäämme paukkuja.”

”Tahdon rohkaista niitä suomalaisia yrityksiä, erityisesti ohjelmistoalalla, jotka parhaillaan pähkäilevät mitä pitäisi tehdä. Talouden taivaalla on synkkiä pilviä. Pienet kotimarkkinat toimivat vain osin veturina, eikä vienti vedä. Nyt ei pidä liittyä synkistelijöihin, vaan mennä kovalla metelillä maailmalle. Suomalaisessa osaamisessa on erinomaiset eväät kansainväliseen menestykseen”, Pullinen vakuuttaa.

Lisää titetoa aiheesta osoitteessa http://www.meteoriitti.com/

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Lisätietoja

Sininen Meteoriitti Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia