Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valo for Microsoft Teams yhdistää digitaalisen työympäristön kanavat

BloggausSinisen Meteoriitin maailmalla useasti palkittu Valo-tuoteperhe on Microsoftin Office 365-pilvipalvelun päälle rakennettu digitaalisen työn ja viestinnän valmisratkaisu. Nyt uusi Valo for Microsoft Teams, tarjoilee kirsikkana kakun päällä Valon työntekoa tehostavat ominaisuudet monikanavaisesti myös Teamsin kautta, jo aiemmin saatavilla olleiden selain- ja mobiilikäyttöliittymien lisäksi.

Vuonna 2019 Business Finland myönsi Siniselle Meteoriitille 1,6M€ rahoituksen Valo-tuoteliiketoiminnan laajentamiseen. Osana tätä investointia on rakennettu nyt julkaistu uusi käyttökokemus Microsoft Teams -tuotteen päälle. Valo-tuoteperheen innovaatiot ovat siis jatkossa käytössä myös Teamsin kautta.

Valo for Microsoft Teams tarjoaa uuden käyttökokemuksen intranet-viestintään, digitaaliseen tiimityöhön, tiedon löytämiseen sekä yhdessä innovointiin. Tuotteen suunnittelua on tehty yhteistyössä Microsoftin asiantuntijoiden kanssa.

Pilvipohjaiset ratkaisut eivät koskaan ole valmiita, vaan uusia ominaisuuksia kehitetään Valoon jatkuvasti – tämä varmistaa asiakkaan näkökulmasta, että käytössä oleva digityöympäristö pysyy tuoreena ja modernina.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia