Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valo-asiakkaille uusi Valo Crisis Management -ratkaisu organisaation kriisiviestintään

BloggausDigityö on vuorovaikuttamista ja kriisitilanteessa tehokkaan sekä täsmällisen viestinnän merkitys korostuu erityisesti. Sininen Meteoriitti on kantanut kortensa kekoon organisaatioiden ongelmien ratkaisussa rakentamalla uuden kriisinhallintaan keskittyvän ratkaisun, joka on nyt Valo-asiakkaidemme käyttöönotettavissa ilman erillistä lisenssikustannusta! Uusi toiminto istuu suoraan ja saumattomasti muiden Valon tiimityötä tehostavien ominaisuuksien kokonaisuuteen integroituen niin intranetiin, mobiiliratkaisuun kuin Microsoft Teamsin kautta käytettäviin toimintoihinkin.

Tehokkaiden viestintätapojen tarve korostuu kriisitilanteessa

Informaatiotulvan aikana tiedonjaon ja käyttäjien ajankäytön tehostamisen merkitys on erityisen suuri ja sillä voidaan oleellisesti tehostaa digi- ja etätyön sujuvuutta. Valitsemalla oikeat viestintätavat, autetaan käyttäjää löytämään tarvitsemansa tieto nopeasti. Organisaation virallisen viestinnän lisäksi on kriisitilanteessa usein tarve yhdistellä ulkoisia valittuja tietolähteitä – toisaalta pitää käyttäjät tietoisina keskeisten virallisten organisaatioiden jakamasta tiedosta ja toisaalta siitä, mitä organisaatio itse viestii omille asiakkailleen ja sidosryhmilleen.

Kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa ja siten oikean viestintävan valinta on avainkysymys. Erilaisten infografiikka-tietopakettien ja videomuotoisen sisällön käytön kautta organisaation tiedonvälitys tehostuu ja käyttäjien kannalta myös viestityn asian sisäistäminen helpottuu. Kun kaikki relevantti sisältö tarjotaan ajantasaisena yhdestä paikasta keskitetysti mutta monikanavaisesti, säästetään koko organisaation tasolla tiedon koostamiseen kulunut aika moninkertaisesti. Tehokkaiden hakutoimintojen avulla tiedon löydettävyys säilyy erinomaisella tasolla, vaikka sitä olisi paljon.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia