Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmistavan teollisuuden digitalisaatiomatkassa mukana

BloggausSimo Heikkinen liittyi keväällä 2021 vahvistamaan Monitorin konsulttiorganisaatiota.  Simo on pitkän linjan liiketoiminnan kehittäjä ja kokenut ERP-projektipäällikkö. Monitorilla hän työskentelee vanhempana konsulttina ja avainasiakaspäällikkönä.

Kertoisitko roolistasi Monitorilla?

Olen asiakkaiden tukena heidän digitalisaatiomatkassaan. Toimin projektipäällikkönä ERP-järjestelmämme käyttöönotoissa, varmistaen, että kaikki etenee projektisuunnitelman mukaan. Asiakasvastuullisessa roolissani varmistan, että asiakkaat tuntevat, että olemme heidän tukenaan.

Mitä on hyvä huomioida ERP-järjestelmää hankkiessa?

ERP-järjestelmää ei vaihdeta usein, joten on tärkeää, että lähtökohdat ovat suotuisat pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Tarkista, että järjestelmätoimittaja ymmärtää toimialasi liiketoimintamahdollisuudet ja haasteet, tämä varmistaa onnistuneen projektin ja tukevan pohjan pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Tärkeää on, että järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja asiakaslähtöisesti, sillä se tuo mielenrauhaa ja varmistut siitä, että saat investoinnillesi vastinetta pitkälle tulevaisuuteen.

Soveltuuko Monitor ERP-järjestelmä kaikille valmistavan teollisuuden yrityksille?

Monitor on laajasti käytössä valmistavan teollisuuden toimialoilla, kuten auto-, elektroniikka-, vene-, metalli- ja muoviteollisuudessa. Asiakkaan ERP-järjestelmän hankintaprosessin ja itse projektin tueksi voimme tehdä liiketoimintaprosessien kartoituksen. Kartoituksen avulla varmistamme, että Monitor G5 ERP soveltuu asiakkaan liiketoimintaan.

Kertoisitko lisää liiketoimintaprosessien kartoituksesta?

Prosessikartoituksessa on mukana asiakkaan avainhenkilöt joka pääprosessista kuten talous, tuotanto ja hankinta. Kartoitus tehdään asiakkaan tiloissa ja siinä käydään läpi asiakkaan liiketoimintaprosessit, tietojärjestelmät ja projektin tavoitteet. Kartoitukseen kuuluu myös kierros tuotannossa. Kartoituksen tavoitteena on selvittää, vastaako Monitor ERP kaikkiin yrityksen tarpeisiin ja miten järjestelmä sopii yrityksen IT-ympäristöön. Lisäksi esitellään parhaimpia käytäntöjä sekä mahdollisia säästöpotentiaaleja eri prosessia hyödyntäen Monitor ERP-järjestelmää.

Kartoituksessa muodostuu kokonaisvaltainen kuva asiakkaan liiketoiminnasta Monitorin konsulteille. Tämä auttaa ja nopeuttaa projektin aloitusta ja tuloksia hyödynnetään projektin eri vaiheissa. Lisäksi tarkoituksena on tutustua paremmin tulevaan projektiryhmään ja tukea asiakasta projektin organisoimisessa. Kartoituksella pyritään pienentämään asiakkaan, että toimittajan riskiä projektissa.

Monitor ERP System

Keskitymme 100% valmistavaan teollisuuteen ja olemme tehneet niin jo vuodesta 1974 lähtien,

Monitorilla on yli 5000 asiakasta, jotka kaikki ovat valmistavasta teollisuudesta. Kaikki asiakkaamme käyttävät samaa vakiojärjestelmää. Sen ansiosta Monitor ERP-järjestelmä on nopea ja helppo ottaa käyttöön, sekä vaivatonta ylläpitää ja päivittää.

Lue lisää Monitor G5 ERP-järjestelmästä: https://www.monitorerp.com/fi/erp-system/

Jos haluat tietää lisää, miten Monitor G5 ERP-järjestelmä sopii liiketoimintaasi, ota yhteyttä suomi@monitorerp.com

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
monitor g5

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia