Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vallox Oy sai käyttäjäystävällisen teknisen dokumentaation

ReferenssiHuldin ja Valloxin yhteistyö käynnistyi viisi vuotta sitten, kun Valloxin uuden sukupolven MyVallox-ilmanvaihtokoneet tulivat markkinoille. Nyt MyVallox-sarja on saanut rakenteisen, käyttäjäystävällisen teknisen dokumentaation. 

MyVallox-ilmanvaihtokoneita voi ohjata kotona joko koneen mukana tulevalla ohjaimella, kotiverkossa tai etänä helppokäyttöisen MyVallox Cloud- pilvipalvelun avulla. Myös asennus- ja käyttöohjeet löytyvät pilvipalvelusta sekä Valloxin verkkosivuilta. Näin otetaan huomioon myös nykyaikaisten käyttäjien tavat ja mieltymykset käyttää ja etsiä tuotteisiin liittyvää tietoa.

Sähköiset ohjeet verkkoon

Ennen yhteistyötä Huldin kanssa Valloxin dokumentaatio oli toteutettu paperisena. Huld vei dokumentaation sähköiseen muotoon, ja nyt asennus- ja käyttöohjeet ovat näppärästi saatavilla verkossa ja dokumentaatiota voidaan päivittää tehokkaammin kuin ennen. Lisäksi asennus- ja käyttöohjeista on toteutettu paperiset versiot.

"Huldin kanssa olemme saaneet nopeutettua ja jouhevoitettua dokumentaation toimitusprosessia merkittävästi. Huld on esimerkiksi tehnyt todella tiiviisti työtä meidän käännöstoimiston kanssa, mikä vapauttanut meiltä työaikaa muihin asioihin", kertoo Valloxin markkinointipäällikkö Elina Paavilainen.

Rakenteinen dokumentaatio ja laadukas sisältö

Huld toteutti Valloxin teknisen dokumentaation rakenteisena, mikä tarkoittaa, että dokumentaatiossa samaa sisältöä hyödynnetään useassa paikassa. Sisältö on pilkottu aihekokonaisuuksiin, mikä helpottaa sisältöosioiden hallintaa ja julkaisua. Samaa rakennepalikkaa voidaan näin hyödyntää joustavasti monessa kohteessa.

Teknisen toteutuksen lisäksi dokumentoinnissa on kuitenkin aina tärkeää sisällöllinen laatu. Kun ohjeita tuotetaan, on otettava huomioon, kuka asennus- ja käyttöohjeita käyttää ja miten.

"Huld toteutti teknisen dokumentaation todella käyttäjäystävällisesti – ohjeita käyttävät asiakkaamme on osattu ottaa erinomaisesti huomioon. Verkossa toimiva webhelp on helppokäyttöinen, ja paperiversio on selkeä ja hyvin tehty", toteaa Paavilainen. 

Suosittelija:

Huld toteutti teknisen dokumentaation todella käyttäjäystävällisesti – ohjeita käyttävät asiakkaamme on osattu ottaa erinomaisesti huomioon. Verkossa toimiva webhelp on helppokäyttöinen, ja paperiversio on selkeä ja hyvin tehty.

Elina Paavilainen, markkinointipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Huld Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vallox

Lisätietoja

Yritysprofiili Huld kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Älykäs liiketoiminta
Koneet ja laitteet
tekninen dokumentointi
Tiedon hyödyntäminen ja hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Huld kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Huld - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Huld - Muita referenssejä

Huld - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia