Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valitse palvelintarjoajasi viisaasti

BloggausSollertis takaa tietoturvallisia konesalipalveluja valtakunnallisesti. Konesalimme sijaitsevat fyysisesti keskeisellä paikalla Suomessa, suoraan savon sydämessä, Kuopiossa.

Palvelimelle vain sisäverkosta tai VPN-yhteydellä

Fyysinen sijainti on pyritty tekemään mahdollisimman turvalliseksi. Konesalimme sijaitsevat vanhoissa pankkiholveissa, jonne vain valitut henkilöt pääsevät henkilökohtaisilla kulkukoodeillaan. Keskeiset henkilöt on turvallisuusselvitetty suojelupoliisin toimesta.  

Tietoturvan takaamiseksi henkilökuntamme käyttää aina sisäverkkoa tai VPN-yhteyttä etätöissä. Jotta palvelinten ja sitä kautta asiakkaiden tiedot pysyvät suojassa, luomme palvelimille riittävän pitkät ja monimutkaiset salasanat. Säilytämme kaikkia salasanoja erillisessä salasanakannassa, joka logittaa jokaisen salasanan katselun.  

  

Palvelimen tiedot turvassa  

  

Varmuuskopioilla pyrimme takaamaan, että tietosi säilyvät tallessa yllätysten varalta. Varmuuskopioita säilytämme omien palvelinsaliemme lisäksi erillisessä pankkiholvissa ja salakirjoitettuna EU:ssa sijaitsevalla palvelimellamme, joka on erittäin vahvasti salattu ja jonka purkamiseen menee supertietokoneeltakin vuosia. Voit siis olla varma, että tietosi pysyvät turvassa. 

Jos palvelimesi sisältää arkaluontoista asiakasdataa, turvallisin ratkaisu on varata fyysinen tai virtuaalinen palvelin konesalistamme. Yrityksesi henkilökunta pääsee palvelimelle VPN-yhteyden välityksellä. Asennamme myös palomuurin, virustorjuntaohjelmiston ja kaiken muun tarpeellisen, kuten F-Securen radar-suojauksen.  

 

Lue lisää palvelintemme tietoturvasta.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat taata palvelimesi tietoturvan.   

Pinterest
e-Sollertis Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili e-Sollertis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IT-ylläpito

Siirry yrityksen profiiliin e-Sollertis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e-Sollertis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

e-Sollertis - Muita referenssejä

e-Sollertis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia