Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Validia

ReferenssiValidia on ollut omistautunut vammaisten hyvinvoinnille yli 50 vuoden ajan ja sen yhteiskunnallinen tehtävä on näyttää suuntaa vammaisten ja vammautuneiden ensiluokkaiselle huolenpidolle. Validia on Suomen vanhin ja ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt yritys, joka on sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa ja osa Invalidiliitto-konsernia. Yrityksellä on yli 1600 työntekijää eri puolilla Suomea ja 45 toimipistettä.

Validian liiketoiminta kasvaa ja laajenee, ja siksi päätettiin uudistaa verkkosivusto vastaamaan tätä kasvua. Asiakaskunta koostuu sekä B2B- että B2C-kohderyhmistä, mikä edellytti huolellista suunnittelua, sillä näiden ryhmien tarpeet ovat hyvin erilaiset. Verkkosivusto on myös Validian tärkein rekrytointikanava, joten rekrytointiosion tuli toimia sekä mainonnan ohjauksen loppukohteena että tarjota potentiaalisille työnhakijoille merkityksellistä sisältöä.

Yrityksen strateginen tavoite on olla toimialan laatujohtaja, mikä edellyttää avoimuutta sekä erilaisen yhtiötiedon ja tunnuslukujen julkaisua sekä vastuullisuusraportointia. Tämän tyyppisen sisällön ja hyvin monipuolisen muunkin sisällön johdosta palvelussa on poikkeuksellisen paljon erilaisia sisältölohkoja ja ratkaisuja rikkaaseen sisällöntuotantoon.

Uudistukseen lähdettiin myös, koska haluttiin siirtyä Drupalista WordPressiin. Tekninen toteutus onkin laaja. Se sisältää sadoittain artikkeleita ja sivuja, joissa käytössä monipuolisesti asiakaskohtaisia sisältölohkoja. Omia sisältötyyppejä on rakennettu yhteystietoja, taloja ja henkilötarinoita varten. Keskeisessä roolissa on erilaiset palveluyksiköt, joita voi etsiä ja suodattaa palvelun, alueen tai paikkakunnan perusteella.

Tuloksena on nyt visuaalisesti modernimpi ja monipuolisempi verkkosivusto, joka tarjoaa parannettua hakukoneoptimointia, relevanttia tietoa ja mahdollisuuden palveluiden ristiinmyyntiin. Uudella alustalla sivuston ylläpito on vaivatonta ja joustavaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Validia
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Klaus Holm

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia