Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaivaton käyttöönotto kaksivaiheiselle tunnistautumiselle – muista nämä asiat

BloggausYrityksen datan ja henkilöstön tietojen turvaaminen on tärkeää jokaisessa yrityksessä. Kaksivaiheinen tunnistautuminen on vaivaton tapa turvata tietoja, mutta se on silti alihyödynnetty vielä monissa yrityksessä. Turvaa tunnuksesi – näillä vinkeillä osaat valita sopivan tuotteen ja teet käyttöönotosta sujuvaa.

Hyödynnä kaksivaiheinen tunnistautuminen eli 2FA yrityksen arjessa

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tarkoittaa, että kirjautuessa vaaditaan salasanan lisäksi vähintään toista tietoa. Sen tarkoitus on varmistaa, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi tietoihin vaikka olisivat onnistuneet saamaan tai arvaamaan salasanan. 

Monivaiheinen tunnistautuminen on vaivaton tapa vahvistaa tietoturvaa, sillä lisävahvistusta ei tarvitse syöttää joka kerralla. Silloinkin, kun lisätunnistus vaaditaan, sen syöttäminen vie yleensä vain muutamia sekunteja.

Oikean tuotteen valitsemiseen vaikuttavat käyttökohde ja tarvittavan turvan määrä. Lisäsuojasta ei myöskään tarvitse välttämättä maksaa, vaan hyviä sovelluksia on tarjolla myös maksutta.

Varmista käyttöönotto hyvällä viestinnällä ja ohjeistuksella

Kaksivaiheisesta tunnistautumisesta saadaan hyöty vasta silloin, kun se on kiinteä osa yrityksen jokaisen työntekijän toimintatapoja. Muista siis käyttöönoton yhteydessä selkeä viestintä, ohjeistukset ja säännölliset muistutukset käytöstä. 

Erityisen tärkeää on tuoda kaksivaiheinen tunnistautuminen esiin jo perehdytysvaiheessa uusille työntekijöille. Tällöin varmistat, että käytäntö tulee osaksi heidän toimintaansa alusta lähtien.

Haluatko lukea lisää? Lue koko artikkeli blogistamme.

Maksuton pikaopas vaivattomaan hankintaan ja käyttöönottoon 

Löydä yrityksellenne sopiva tunnistautumistapa, poimi ohjeet onnistuneeseen käyttöönottoon ja varmista, että kaksivaiheisesta tunnistautumisesta tulee koko yrityksellenne tuttu toimintatapa. 

Lataa asiantuntijoidemme pikaopas hankinnan ja käyttöönoton tueksi!

Pinterest
Triuvare Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Viestintä

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia