Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaisalan ohjelmisto-osaamisen ja ketteryyden vahvistaminen

Referenssi

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuiden toimittaja. Kansainvälisen yrityksen myynnistä 98 prosenttia menee vuosittain vientiin. Pitkäperinteisen, 80 vuotiaan yrityksen ohjelmisto-osaamisen kehittämisen partneriksi valikoitui Contribyte. Vaisalan tuotekehityspäällikkö Liisa Åström kertoo Contribyten ymmärtäneen tuotekehittäjien kieltä.

Vaisalalla oli tarve kehittää ohjelmisto-osaamista johon he etsivät vetoapua. Contribytesta Vaisalassa kuultiin toiselta liiketoimintayksiköltä, jossa oli ollut jo aiempia kokemuksia kyseenomaisesta yrityksestä.

– Aika nopeasti kehittyi sellainen luottamus, että nämä ihmiset ovat ohjelmoinnin ammattilaisia ja tuotekehityksen tuntijoita. He pystyivät pääsemään meidän kanssamme samalle aaltopituudelle, kertoo Åström.

Toinen Åströmiä ja Vaisalaa ilahduttanut asia oli se, että kehityshankkeen aikataulu oli tiukka ja uudistuksia haluttiin aikaan nopeasti. Contribyte pystyi Åströmin mukaan vastaamaan tähän tarpeeseen hienosti.

– Yhteen hankkeeseen saimme myös ihan oman resurssin, eli yksi henkilö Contribytelta tuli kahtena päivänä viikossa mukaan meidän toimintaan vakiinnuttamaan sellaisia käytäntöjä, jotka me sitten itse osasimme ottaa haltuun, Åström kertoo.

Vahva osaaminen mahdollisti toimimisen laajalla skaalalla

Yhteistyössä Contribyten kanssa oli erityisen hyvää se, että yritys pystyi toimimaan laajasti Vaisalan organisaation sisällä. Contribyten vahva kokemus ohjelmistosuunnittelusta ja tuotekehityksestä teki vaikutuksen.

Åströmin mukaan Vaisala sai hankkeen mukana hyvin konkreettisia parannuksia, jotka näkyvät tulevaisuuden tuotteissa siten, että ne ovat erityisen hyvin tehtyjä, suunniteltuja ja tulevat ajoissa markkinoille. Tulevaisuudessakin Åström näkee Vaisalan yhteistyössä Contribyten kanssa.

– Kokemukset yhteistyöstä Contribyten kanssa ovat hyviä. Jos vastaava tilanne tulisi eteen, olisimme varmasti yhteydessä heihin, Åström päättää.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte logo

Tiedot

Tilaaja: Vaisala
Ajankohta: 2016 - 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Hämäläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Agile

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia