Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VAIMO LANSEERAA NOPEAN VERKKOKAUPAN YRITYKSILLE

BloggausVaimo lanseeraa uuden, nopean verkkokaupparatkaisun yrityksille. Verkkokauppakonsepti tarjoaa yrityksille keinon avata täysin toimiva ja skaalautuva verkkokauppasivusto vain 12 viikossa. Konsepti on suunniteltu enterprise-tason ratkaisuksi B2C-, B2B- ja D2C -liiketoimintaan.

Vaimon palkittujen verkkosivustojen DNA:sta kehitetty nopea verkkokaupparatkaisu yhdistää parhaat UX-käytännöt, kehityksen ja konsultoinnin, ja auttaa yrityksiä käynnistämään verkkokaupan nopeasti ja tehokkaasti. Yleensä yrityksillä kestää 6-18 kuukautta modernille asiakkaalle sopivan verkkokauppasivuston perustamisessa. Vaimo on mullistanut tämän prosessin, ja yritykset voivat nyt siirtyä verkkoon vain murto-osalla tuosta ajasta. Tämä on tärkeää etenkin silloin, kun verkkopalvelun tarjoaminen on elintärkeää liiketoiminnan turvaamiselle. Nopea verkkokaupparatkaisu tarjoaa verkkokaupan julkaisemiseen helposti saavutettavan reitin, jota yritykset voivat hyödyntää heti.

Perustuen johtavaan verkkokauppa-alustaan Magentoon ja yli 10 vuoden kokemukseen, tuote sisältää valmiiksi muokattuja moduleja, joita yritykset voivat hyödyntää. Ratkaisun avulla yritykset voivat vauhdittaa digitalisaatiotaan ​​ja luoda perustan verkkokaupan jatkuvalle kasvulle tinkimättä laadusta.

”Halusimme auttaa yrityksiä pääsemään markkinoille nopeasti skaalautuvalla ratkaisulla. Monivaiheista ja datapohjaista lähestymistapaa käyttämällä yritys pystyy tuottamaan tuloksia jo kuukausien kuluessa ja saamaan myös varhaista tietoa uuden sivuston potentiaalista”, kertoo Henrik Feld-Jakobsen, Head of Strategy & Consulting. 

Vaimon nopeassa verkkokaupparatkaisussa on moduleita, joilla yritykset voivat pystyttää verkkokaupan nopeasti, laajentaa ja skaalautua. Salamannopea PWA headless -arkkitehtuuri, UX-suunnittelu ja sivuhaku mahdollistavat saumattoman monikanavaisen asiakaskokemuksen. Tätä tukee sarja ominaisuuksia, joiden avulla voidaan optimoida markkinointi, katalogit ja tuotteet, kassajärjestelmät ja tuotetiedot, asiakaspolun kaikki vaiheet huomioon ottaen. Nyt ensimmäistä kertaa yritykset voivat hyödyntää tätä uutta tarjousta avatakseen monipuolisen ja skaalautuvan verkkokauppasivuston vain 12 viikossa.

Lue lisää Vaimon nopeasta verkkokaupparatkaisusta tästä.

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

 Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
Magento 2
magento
d2c

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia