Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Väestöliiton uusi digialusta Hyvä kysymys -verkkopalvelu

ReferenssiVäestöliitto tarjoaa yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa tukea ja apua ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Suomessa on paljon järjestöjä, jotka tarjoavat apua eri elämäntilanteissa, ja Hyvä kysymys -verkkopalvelu kokoaa näistä 36 järjestön palvelut saman sivuston alle. Palvelu tarjoaa maksutonta palvelua ja tietoa, kun elämä askarruttaa.

Hyvä kysymys -verkkopalvelu tarjoaa paljon eri ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin liittyviä palveluja ja toimintoja. Loppukäyttäjä voi käyttää osaa palveluista kirjautumatta ja osaan toiminnoista vaaditaan kirjautuminen nimimerkillä.

Tutustu palveluun!

Tärkeimpiä toiminnallisuuksia

Reaaliaikaiset chatit

Sivustolla on toteutettu erilaisia chattejä eri tarpeisiin. Ryhmächattejä järjestetään viikoittain eri kohderyhmille eri aihealueista. Jos ryhmächat ei ole mieleinen tai haluaa keskustella asiantuntijan kanssa kahden kesken, voi ajanvarauschatistä etsiä itselleen sopivan ajan. Tarjolla on eri alojen asiantuntijoita ja psykoterapeutteja. Järjestöt tarjoavat päivystyschattejä viikoittain vaikkapa nuorten elämään liittyvissä asioissa ja arjen, vanhemmuuden tai parisuhteen askarruttaviin kysymyksiin.

Kaikki Hyvä kysymys -verkkopalvelun chat-ominaisuuksia sisältävät osa-alueet (luennot, päivystyschat, ajanvarauschat, ryhmächat) on toteutettu yhteen React-verkkosovellukseen, joka hyödyntää taustalla avoimen lähdekoodin RocketChatin ominaisuuksia. Sivustolle upotettu sovellus kuuntelee WordPressin lähettämiä parametrejä ja käyttää näitä ohjaamaan toimintaansa, esimerkiksi kanaville liittyessä tai käyttääkseen sisäänkirjautuneen käyttäjän tietoja.

Hakutoiminto

Sivuston hakutoiminto on erittäin keskeinen osa palvelua. Sivustolla on todella paljon sisältöä, sillä sisällöntuotannosta vastaa tällä hetkellä melkein 40 eri järjestöä. Ongelmana haussa on yleensä hitaus silloin, kun sisältöä on valtavasti. Tässä projektissa ratkaisimme asian käyttämällä RedisSearch + RediPress -yhdistelmää. Hakuun haluttiin myös parannuksia, jolloin otimme käyttöön Voikko-oikoluku- ja taivutusohjelmiston Node.js-version.

Uusi verkkopalvelu on otettu hyvin vastaan

Hyvä kysymys -verkkopalvelu julkaistiin aluksi beta-versiona, jolloin palveluja koekäytettiin. Sivustoa ei mainostettu voimakkaasti 2019, mutta hyvän hakukoneoptimoinnin avulla käyttäjämäärät nousivat jo beta-vaiheessa yllättävän korkealle ja ensimmäisen vuoden aikana saavutettiin jo puoli miljoonaa uutta käyttäjää. Helmikuussa Hyvä kysymys -verkkopalvelussa rikottiin miljoonan istunnon raja. Tällä hetkellä oletkin voinut kuulla eri medioissa mainoksia Hyvä kysymys -palvelusta. Käy ihmeessä katsomassa viimeistään nyt toteutusta.

Lue lisää palvelusta ja asiakkaan kommentit artikkelistamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Geniem Oy

Tiedot

Tilaaja: Väestöliitto ry
Ajankohta: 2017 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Artturi Ala-Kauttu

Lisätietoja

Yritysprofiili Geniem kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Node.js
React
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkopalvelu
Digialusta
RediPress

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Geniem - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem - Muita referenssejä

Geniem - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia