logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vaasan Oy

ReferenssiVAASAN on kansainvälinen leivonnan edelläkävijä ja yksi merkittävimmistä leipomoalan toimijoista Pohjois-Euroopassa. VAASAN on johtava leipomoalan toimija ja leivonnaispakasteiden osaaja kotimarkkina-alueellamme Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä suurin hapankorppujen ja toiseksi suurin näkkileivän valmistaja maailmassa. Vuonna 2013 liikevaihto oli noin 414,5 miljoonaa euroa ja konserni työllisti keskimäärin 2745 henkilöä.

Vuonna 2012 VAASANin silloinen työajanseurantaohjelmisto oli tiensä päässä, joten sen uusiminen oli väistämättä edessä. VAASAN teki kartoitukset useista työajanseurantajärjestelmistä ja lopputuloksena päädyttiin Tamtron Solutions Oy:n (nyk. AitoSolutions Oyj) ratkaisuun. VAASAN valitsi järjestelmän, koska AitoSolutions Oyj:llä oli pitkä kokemus ja laaja osaaminen työajanseurannasta useilta vuosilta. Valintaan vaikuttivat myös pitkä yhteistyö työajanseurantalaitteiden toimittajana VAASANille. Myös referenssit muilta leipomoalan yrityksiltä vaikuttivat valintaan.

VAASANilla on Suomessa useita toimipaikkoja, joten työaikatiedot saadaan sähköisesti siirtymään keskitetylle palvelimelle. Kaikki kirjauspäätteet ovat yhteydessä palvelimelle ja esimiehillä on pääsy ohjelmistoon korjaamaan ja hyväksymään työaikatiedot. Tästä palkanlaskenta jatkaa ja ottaa tunti- ja muut tarpeelliset tiedot rajapinnan kautta palkanlaskentajärjestelmään laskennan perustaksi. Kaikki henkilöiden perustiedot ylläpidetään toisessa ulkopuolisessa järjestelmässä, josta tarvittavat tiedot siirtyvät myös AitoSolutions Oyj:n järjestelmään.

Työajanseurantaohjelmiston toimintaa lähdettiin määrittelemään yhdessä VAASANin kanssa heidän tarpeisiinsa sopivaksi. Koska työaikasääntöjä oli erilaisia, lisäksi monia eri työvuoro- ja työaikamalleja sekä eri työehtosopimuksia, oli työ haasteellista. Määrittelyjen ja testeissä esiin tulleiden virheiden korjausten jälkeen saatiin kuitenkin järjestelmä palvelemaan VAASANin tarpeita ja jopa i paremmin kuin ennen.

”Järjestelmän myötä olemme saaneet vähennettyä paljon manuaalista työtä perustietojen ylläpidossa. Koska tiedot eri järjestelmien välillä liikkuvat saumattomasti, antaa tämä paljon lisäetua ja parantaa oikeellisuutta. Toimittajan tuki ja asiakaspalvelu on ollut apuna tarvittaessa. Seuraavaksi tavoitteenamme on liittää mukaan työvuorosuunnitteluosio, jonka myötä saamme entistä paremman työajanhallittavuuden.”
Nykyään AitoSolution Oyj:n järjestelmä palvelee yli 1200 henkilön työaikatietojen ylläpidossa VAASANin noin 10 eri paikkakunnalla.

Liisa Väyrynen Henkilöstöjohtaja - Vaasan Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
AitoSolutions Oyj

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili AitoSolutions kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin AitoSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AitoSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AitoSolutions - Muita referenssejä

AitoSolutions - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin AitoSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa
Maria 01 laajentuu Euroopan suurimmaksi startup-kampukseksi vuoteen 2023 mennessä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia