Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uutinen: Vaimo yhdistää paikalliset yksikkönsä Pohjoismaissa

BloggausVaimo, johtava digitaalisen kokemuksen asiantuntija, yhdisti alkuvuonna Ruotsin, Suomen, Tanskan ja Norjan toimintansa, josta syntyi Vaimo Nordics. Yhdistymisen myötä Vaimon palvelutarjonta laajenee ja asiakkaat saavat käyttöönsä yhä kattavamman valikoiman asiantuntijoita. Vaimon työntekijöille yhdistyminen tarjoaa monia uusia uramahdollisuuksia, luoden uusia jännittäviä rooleja ja mahdollistaen aiempaa enemmän monialaisia rekrytointeja sekä etenemismahdollisuuksia. Yhdistyminen on sujunut hienosti, ja asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin myönteistä.

 

Kattavan digitaalisen kaupankäynnin, sisällönhallinnan ja datanhallinnan osaamisensa myötä Vaimo on siirtynyt tarjonnassaan kohti Composable Commercea ja Composable-sisältöä, laajentaen samalla palveluitaan uudelle alueelle: Insights and Activations eli analytiikka ja aktivointi. Uusin lisäys tarjontaan on tulosta hiljattaisesta yritysostosta, kun Vaimo osti brysseliläisen Nobi.digital -toimiston, joka on keskittynyt datapohjaiseen markkinointiin. Nobi.digital tuo mukanaan maailmanluokan tiimin, joka on erikoistunut asiakastiedon hallintaan, digitaaliseen analytiikkaan, käyttökokemusanalytiikkaan, konversio-optimointiin, personointiin sekä eri kanavien väliseen optimointiin.

“Tulevina vuosina tärkein painopisteemme on laajentaa palvelutarjontaamme entisestään, jotta voimme tukea asiakkaitamme läpi digitaalisen transformaation ja päihittämään kilpailun. Tämä auttaa meitä eteenpäin kohti visiotamme tulla maailman arvostetuimmaksi ratkaisukumppaniksi, joka tarjoaa erinomaisia digitaalisia asiakaskokemuksia.”

-Robin Carlsson, Managing Director, Vaimo Nordics

Vaimo Nordics on innostunut jatkamaan eteenpäin asiakkaidensa, työntekijöidensä ja yhteistyökumppaneidensa tuella. Yritys on valmistautunut kasvuun ja kehitykseen yhtenäisenä markkina-alueena 22 maan, 8 eri toimiston ja yli 170 lahjakkaan henkilön voimin. Tiimi odottaa innokkaasti tämän uuden luvun tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia.

 

Vaimo on yksi maailman arvostetuimmista verkkokaupan sekä digitaalisen kokemuksen asiantuntijoista. Meille kokemus on kaikki kaikessa: Experience is Everything. Kokemus on ytimessä, kun toimimme näillä osa-alueilla:

- Digitaalinen kaupankäynti

- Sisällönhallinta

- Datan hallinta

- Analysointi & aktivointi

Täyden palvelun toimistona toimitamme konsultointi-, suunnittelu-, kehitys-, tuki- ja analytiikkapalveluita kaikilla mainitulla neljällä alueella.

Keskitymme muodostamaan läheisiä sekä pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa globaalina toimijana, jolla on paikalliset tiimit. Työskentelemme brändien, jälleenmyyjien ja valmistajien kanssa ympäri maailmaa – meillä on yhteensä yli 600 työntekijää 15 eri maassa EMEA:n, APAC:n ja Pohjois-Amerikan alueella.

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Sisällönhallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Vaimo Nordics
Vaimo
B2B verkkokauppa
verkkokauppa
asiakaskokemus
composable commerce
datanhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia