Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusia mahdollisuuksia teknologian käyttöön kuntoutuspalveluissa

ReferenssiLudus Oy on asiantuntijayritys, jonka erityisosaamisalueita ovat oppimisvaikeudet – niiden diagnostiikka ja kuntoutus sekä neurologisten sairauksien ja vammojen arviointi ja kuntoutus.


Luduksella oli käytössään yhteiskäyttötabletteja, joissa käytettiin henkilökohtaisia Apple ID tunnuksia. Laitteiden käyttöön kuntoutustyössä liittyi erilaisia haasteita. Jokaisen käyttäjän piti erikseen löytää kuntoutustyöhön sopivia sovelluksia ja sovellukset piti ostaa jokaiselle laitteille erikseen. Laitteissa ei ollut etähallintaa ja niiden hallinnoiminen koettiin hankalana. Sovellusten asentaminen valmiiden, hyviksi todettujen sovellusten joukosta, juuri kyseistä laitetta käyttäville henkilölle, oli myös haastavaa.

Laitteet heti käyttövalmiina lähi- ja etäkuntoutuksessa

Luduksen iPadit otettiin hallintaan ottamalla Applen DEP ohjelma käyttöön ja liittämällä laitteet Cupplan MDM palvelimelle. Cuppla laitehallinnan avulla laitteisiin voitiin asettaa juuri halutut asetukset ja mahdollistaa laitteiden tarkoituksenmukainen käyttö. Ludukselle hankittiin myös Applen Volume Purchase (VPP) tili, jonka avulla sovellukisa pystyttiin ostamaan keskitetysti.

Cuppla laitehallinnan avulla sovellukset pystyttiin jakamaan keskitetysti ja hallitusti valituille yhteiskäyttölaitteille. Luduksen asiantuntijoiden ei enää tarvinnut itse käyttää aikaa sopivien sovellusten löytämiseen ja lataamiseen. Lisäksi sovelluslisenssit saatiin hankittua yritykselle keskitetysti.

Luduksen laitteet ovat nyt ajantasalla ja asiakkaille on helppo suositella kuntoutustyössä käytettäviä sovelluksia sekä kokeilla niiden käyttämistä osana kuntoutusta. Cupplan digitaalista ilmoitustaulua käyttämällä, eli ikään kuin verkko-oppimisympäristöä hyödyntämällä, on myös mahdollisuus jakaa yksilöllisiä ohjeita kuntoutuksessa oleville.

”Cupplan avulla voimme jatkossa tuoda asiakkaillemme entistä enemmän joustavuutta kuntoutuksen toteutukseen sekä tehostaa vaikuttavuutta interaktiivisen etäharjoittelun kautta”, kertoo Ludus Oy:n toimitusjohtaja Susanna Laitsaari.

Suosittelija:

”Cupplan avulla voimme jatkossa tuoda asiakkaillemme entistä enemmän joustavuutta kuntoutuksen toteutukseen sekä tehostaa vaikuttavuutta interaktiivisen etäharjoittelun kautta”

Susanna Laitsaari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cuppla Technology logo

Tiedot

Tilaaja: Ludus Oy
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Cuppla Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Cuppla Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cuppla Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cuppla Technology - Muita referenssejä

Cuppla Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia