logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Uusi vuosi ja uusi ilme!

BloggausHyvää uutta vuotta kaikille! Tammikuu on varmasti itse kullakin alkanut aika ryminällä ja vuoden 2017 suuret suunnitelmat pyörivät ajatuksissa tai on jo kirjoitettuna kalenteriin. Meillä tämä vuosi alkoi melkoisella mullistuksella, nimittäin kotisivujen ja yritysilmeen täydellisellä uudistumisella. Kotisivuprojekti kesti koko syksyn, mutta lopussa kiitos seisoo ja nyt katsomme innoissamme uusia raikkaita kotisivujamme. Yes!

Vanhat kotisivut palvelivat meitä vuosia, mutta niiden ilme ja sisältö oli kuin insinöörin tekemää. Jo pidempään meistä oli tuntunut, että olisi aika tehdä kotisivuille kunnon remontti ja kesällä 2016 projekti ottikin tuulta purjeisiin. Aloimme neuvotella hyvän yhteistyökumppanimme Exoven kanssa mahdollisista vaihtoehdoista ja kustannuksista kotisivujen uudistamiseen, ja pääsimmekin nopeasti yhteisymmärrykseen mitä olisi tehtävä. Vanhat kotisivut oli toteutettu Drupal-ympäristöön, jonka vuoksi ne olivat hyvin vaikeasti muokattavat ja tönköt. Päätimme toteuttaa nämä uudet kotisivut WordPress-ympäristöön, jotta saisimme joustavamman muokkausalustan sekä modernin ilmeen.

Aloitimme projektin elokuussa 2016 työpajamallilla, joka tarkoitti tiivistä yhteistyötä meidän ja Exoven välillä koko projektin ajan. Osallistuimme aktiivisesti kotisivujen suunnitteluun Exoven johdolla, joka olikin todella hyödyllistä liiketoiminnankin kannalta, kun jouduimme analysoimaan tarkemmin yrityksemme ydintoimintaa, ääntämme asiakkaille, kotisivujemme tarkoitusta, palvelupolkuja, asiakkaiden tarpeita yms. Syksyn ja ahkeran suunnittelun myötä innostuimme samalla uudistamaan koko yritysilmeen. Ajattelimme, että nyt kun kerran uudistutaan, niin uudistutaan kunnolla. Niinpä meille suunniteltiinkin uusi logo ja värimaailma, jonka lopputuloksesta olemme myöskin hyvin iloisia.

Uudet kotisivut julkaistiin 17.1.2017. Sivujen visuaalisuus miellyttää niin meitä kuin toivottavasti teitäkin, ja ilme on nyt paljon modernimpi ja tulevaisuuteen suuntaavampi, kuin se ”vanha Neutech”. Tietysti uusien sivujen kanssa ilmenee pieniä ongelmia ja muokkaustarpeita, mutta se kuuluu asiaan. Otammekin mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta uusista kotisivuista, jotta voimme kehittyä vieläkin paremmiksi juuri teitä varten.

Vuosi on vasta lähtökuopissaan, mutta olemme saavuttaneet jo paljon tänä vuonna. Uusi vuosi ja uusi ilme on todellakin meidän mieleemme, joten bring it on vuosi 2017!

Pinterest
Neutech

Lisätietoja

Neutech :n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

Kotisivut
WordPress
brändi
llme

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Neutech kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Neutech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Neutech - Muita referenssejä

Neutech - Muita bloggauksia

Siirry Neutech kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Parempaa journalismia mallintamisen kriteerein
7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia