logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Uusi vuosi ja uudet salasanat!

BloggausUusi vuosi ja uudet kujeet. Eikös se niin aina mene? Tänä vuonna sanomme kuitenkin, että uusi vuosi ja uudet salasanat! Vuoden 2017 aloitukseksi haluamme siis kertoa hieman salasanoista, niiden tärkeydestä ja helpommasta käytöstä.

Koska joudumme arjessa käsittelemään monia eri ohjelmia ja sivustoja, tarkoittaa se myös monia salasanoja ja niiden muistamista. Sorrumme helposti käyttämään samoja salasanoja vuodesta toiseen tai vaihtoehtoisesti keksimme yhden salasanan, jota käytämme kaikissa eri ohjelmissa. Ei niin hyvä. Salasanan uusiminen tuntuu usein vaivalloiselta, sillä tiedämme jo niitä vaihtaessa, että uudet tulevat unohtumaan. Tähänkin löytyy onneksi lääke teknologiasta!

Ohjelmat kuten LastPass tai KeePass ovat salasanojen hallintaohjelmia, jotka mahdollistavat monimutkaisten ja turvalliset salasanojen luonnin ilman muistamisvaikeuksia. Näissä hallintaohjelmissa sinun tulee muistaa vain yksi salasana ohjelmaan, kun taas hallintaohjelma luo monimutkaisia salasanoja itse sivuille joita käytät. Salasanojen hallintaohjelmat siis nopeuttavat uusien salasanojen luontia, nopeuttavat kirjautumista sivuille ja minimoivat salasananvuodon mahdollisuutta. Salasanojen siirto tietokoneesta toiseen on myös paljon helpompaa, sillä selaimeen tallennetut salasanat eivät siirry tietokonetta vaihtaessa. Hallintaohjelmat eivät myöskään unohtele salasanoja, kuten meillä ihmisillä on klassisesti tapana.

Uusi vuosi on siis loistava ajankohta myös uusille salasanoille ja suosittelemme lämpimästi salasanojen hallintaohjelmien kuten LastPassin tai KeePassin käyttöä. Alta löydät vielä ohjeet KeePass hallintaohjelman hankintaan.1.Lataa Keepass osoitteesta: http://keepass.info/download.html

2.Valitse Professional Edition, sillä siinä on enemmän ominaisuuksia kuin Classic Edition:ssa. Molemmat versiot ovat ilmaisia.

Pinterest
Neutech

Lisätietoja

Neutech :n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

salasanahallinta
Blogi

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Neutech kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Neutech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Neutech - Muita referenssejä

Neutech - Muita bloggauksia

Siirry Neutech kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia