Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi visuaalisempi projektinhallintaohjelmisto mahdollistaa avoimuuden ja näin tehokkaamman viestinnän yrityksen sisällä

BloggausTaulukot ovat olleet projektijohtajien työkaluna vuosikymmenten ajan. Taulukko on kieltämättä erittäin fiksu tapa säilöä paljon tietoa ymmärrettävään muotoon.


Taulukoiden seuraamisessa kuitenkin piilee suuri ongelma tai oikeastaan lukuisia ongelmia.


Projektinhallinta.info sivustolla suosittelemamme monday.com projektinhallintatyökalu on vienyt taulukon aivan uudelle tasolle.


Alla muutama esimerkki, mikä tekee monday.comin taulukkomaisesta rakenteesta perinteistä taulukkoa paremman ratkaisun projektien hallintaan.

Perinteinen taulukko monday.com 2010 -luvun taulukko
1. Taulukon statuksien seuraaminen vie paljon aikaa, koska ”ei visuaalista” taulukkoa seuratessa tulee lukea rivien sisältö. 1. Visuaalinen taulukko mahdollistaa tietojen ymmärtämisen jo nopealla silmäyksellä. Värit, kuvat ja oikein aseteltu visuaalinen näkymä nopeuttavat työntekoa ja -seurantaa.

2. Keskustelu käydään tapaamisissa tai sähköpostitse, mikä tarkoittaa vähintään tuplasti töitä. 2. Keskustelu käydään ohjelmiston sisällä projektiin määritettyjen henkilöiden kesken. Näistä keskusteluista saa halutessaan sähköposti ilmoituksen ja keskusteluun voidaan vastata myös suoraan sähköpostista.

3. Jakaminen, päivittäminen ja käyttöoikeuksien poistaminen vaatii organisoitua ylläpitoa. 3. Ei jakamista, koska kaikki on avointa. Päivitykset tapahtuvat reaaliajassa. Kaikki käyttöoikeudet poistuvat automaattisesti, jos tekijä poistetaan mondaysta.

4. Mobiilikäytettävyys ei ole 2010 -luvun tasolla. 4. Taulukko ei toimi mobiilissa. Monday tarjoaa kaikille laitteille oman sovelluksen, minkä kautta projekteja on mahdollista seurata ja päivittää mistä ja milloin tahansa.

Avoimuus auttaa tehostamaan työtä

Läpinäkyvyys projektien hallinnassa tuo kaiken tasoisille työntekijöille mahdollisuuden nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Tämä saa työntekijän tunteman, että häneen luotetaan.


Työntekijällä on myös mahdollisuus nähdä, mitä muut tekevät ja jos eteneminen vaativampiin tehtäviin tuntuu luonnolliselta, halukkuudesta mukaan uusiin projekteihin pystyy ilmoittamaan suoraan projektissa mukana oleville yhdellä viestillä. Ei salailua, enemmän tehokkuutta ja kehitystä.

Yrityksenhallinta ja projektinhallinta poikkeavat toisistaanYrityksen pyörittäminen ja yksittäisten projektien hallinta eroaa todella paljon toisistaan. Markkinoilla on työkaluja, jotka soveltuvat paremmin yrittäjille ja johtajille, kuten Taimer. Taimer on täydellinen työkalupakki yrittäjälle. Keskimäärin se korvaa jopa 8 eri työkalua. Kaikki yrityksen avainluvut ja kehityskäyrät sekä tietysti laskutus pysyvät samassa paikassa, helposti ymmärrettävänä tietona. Kuitenkin ihan perusduunarille on tarjolla liikaa ominaisuuksia, jotka jopa häiritsevät omaan työhön keskittymistä.


Sitten on työkalu, joka soveltuu aivan kaikille, monday.com. Kun erillistä koulutusta ei tarvita, kuin muutaman minuutin verran, lähtevät projektit rullaamaan kuin itsestään ja projektijohtajilta säästyy kallista työaikaa jo heti alusta alkaen. Täskien hallitseminen jää työntekijälle ja täskien seuranta projektipäällikölle. Kaikki sujuu alusta aina deadlineen asti hallitusti ja helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa.


SEOSEON on Suomen virallinen monday.com ja Taimer -partneri. Varaa meiltä aika ilmaiseen monday.com koulutukseen tai kysy lisää Taimerista jo tänään.

Pinterest
Projektinhallinta Info logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Projektinhallinta Info kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Viestintä

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Projektinhallinta Info kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Projektinhallinta Info - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Projektinhallinta Info - Muita referenssejä

Projektinhallinta Info - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia