Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi ilme Monidor -sovellukselle käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

ReferenssiMonidor on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka Monidrop-mittalaite ja IV Screen -etävalvontasovellus parantavat potilasturvallisuutta suonensisäisten hoitojen aikana. Älykäs infuusion seuranta on helppokäyttöistä ja tarkkaa, ja helpottaa hoitajien työtä.Yritys lanseerasi ensimmäisen tuotteensa Monidrop:n helmikuussa 2020 ja kansainvälinen kysyntä on siivittänyt yrityksen vahvaan kasvuun. 

MeKiwi auttoi Monidoria kehittämään IV Screen -etävalvontasovellukselle uuden ilmeen ja parantamaan käyttäjäkokemusta vuonna 2021. Projektissa hyödynnettiin IV Screen -sovelluksen ensimmäisen version käyttäjäkokemuksia ja lähdettiin palvelumuotoilun keinoin lähestymään aiemman version käytöstä nousseita huomioita. Projektissa uudistettiin IV Screen -sovelluksen ulkoasu selkeäksi ja moderniksi vastaamaan yrityksen brändiä. Suunnittelun lähtökohtana oli tehdä etämonitoroinnista mahdollisimman selkeää ja helppoa käyttäjille ja kehitysprojektin aikana toteutettiin käyttäjätutkimus kehitysvaiheen käyttöliittymästä. Uuden käyttöliittymän datan visualisoinnissa käytetään mm. dynaamisia ja logaritmisia elementtejä, jotka helpottavat nopean tilannekuvan hahmottamista, joka parantaa potilasturvallisuutta. Projektin lopputuloksena IV-Screen -etävalvontasovellus on informatiivinen ja selkeä sekä helppo käyttää. Sovelluksen skaalautuvuus tableteille ja puhelimille huomioitiin vahvasti suunnittelussa niin, että käyttöliittymä hieman poikkeaa eri käyttölaitteilla ja palvelee parhaiten kyseisellä laitteella käytettävyyttä. 

Suosittelija:

MeKiwi auttoi Monidoria käyttöliittymäsuunnittelussa ja toteutuksessa. Tavoitteena oli selkeyttää ja uudistaa käyttöliittymä. Siinä onnistuttiin hyvin. MeKiwin palvelu on asiantuntevaa, heidän kanssaan toimiminen on mutkatonta ja työn jälki laadukasta. Vaikka työtä tehtiin etänä, kommunikointi sujui helposti. Suosittelemme ehdottomasti MeKiwiä muille toimijoille.

Veli-Matti Puurunen, SW Lead, Monidor Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Omat tagit

palvelumuotoilu
Terveysteknologia
monidor

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia