Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi ERP-järjestelmä automatisoi Startaxin kirjanpidon prosesseja

Referenssi

Asiakastarina Startax

Startax Finland Oy on autojen varaosien tukkuliike. Yhteistyö Innofactorin ja Startaxin välillä sai alkunsa, kun Startax halusi modernisoida ja automatisoida kirjanpitoonsa liittyviä prosesseja.

Sopivaa kumppania valitessa Startaxilla haluttiin katsoa myös tulevaisuuteen. Innofactor koettiin sellaiseksi toimijaksi, joka kykenisi vastaamaan yrityksen tarpeisiin myös pidemmällä aikavälillä.

Vanha kirjanpitojärjestelmä oli tullut tiensä päähän

Startax Finland Oy:n päätoimipiste sijaitsee Sääksjärvellä Lempäälässä. Siellä työskentelee myös Startaxin talouspäällikkö Elina Syrjänen.

"Startaxin ja Innofactorin yhteistyö alkoi Startaxin tarpeesta vaihtaa kirjanpitojärjestelmänsä. Vanha järjestelmä oli tulossa tiensä päähän ja olimme muutenkin siinä pisteessä, että kirjanpidon prosesseja oli syytä modernisoida ja automatisoida", Syrjänen muistelee.

Innofactorista pitkäaikainen kumppani myös tulevaisuuteen

Sopivaa yhteistyökumppania valitessaan Startax vertaili useampia eri toimijoita. Valintaprosessin myötä Startax koki, että Innofactorilla oli paras näkemys siitä, millainen järjestelmä olisi juuri heille paras.

"Halusimme tietysti katsoa myös tulevaisuuteen ja näimme, että Innofactor voisi olla meille pitkäaikainen yhteistyökumppani", Syrjänen kertoo.

Asiakaslähtöinen, palveleva ja tehokas

Ennen yhteistyön alkua Startax käsitteli laskunsa paperilla. Käytännössä laskut kiersivät muovitaskuissa osastoilta toisille. Automaation lisäämisellä haluttiin poistaa nimenomaan manuaalisen työn aiheuttamia mahdollisia virheitä.

"Sanotaanko näin, että ostolaskuprosessimme on parantunut sataprosenttisesti", Syrjänen naurahtaa.

Syrjänen on kokonaisuutena hyvin tyytyväinen Innofactorin kanssa tehtävään yhteistyöhön. Hän kuvailee Innofactoria asiakaslähtöiseksi, palvelevaksi ja tehokkaaksi.

"Voisin kyllä suositella Innofactoria yhteistyökumppaniksi ja ihan siitä syystä, että he ovat hyvin asiakaslähtöisiä. Kaikesta voidaan keskustella ja he yrittävät aina löytää sen oikean ratkaisun siihen asiakkaan ongelmaan", Syrjänen kiittelee.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Voisin kyllä suositella Innofactoria yhteistyökumppaniksi ja ihan siitä syystä, että he ovat hyvin asiakaslähtöisiä. Kaikesta voidaan keskustella ja he yrittävät aina löytää sen oikean ratkaisun siihen asiakkaan ongelmaan"

Elina Syrjänen, talouspäällikkö, Startax

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Startax
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ilkka Ojansuu, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

kirjanpito
Microsoft ERP
Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia