Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi asianhallintajärjestelmä toi sujuvuutta Lahden kaupungin arkeen

Referenssi

Asiakastarina Lahden kaupunki

Urheilukaupunki Lahti kuuluu 120 000 asukkaallaan Suomen suurimpien kaupunkien joukkoon. Kaupunki tunnetaan kansainvälisesti myös ympäristö- ja muotoiluosaamisesta sekä korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

Lahti on vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupunki ja Suomen tuorein yliopistokaupunki. Lahti on yhteistyössä Innofactorin kanssa ottanut käyttöön uuden asianhallintajärjestelmän, jonka avulla kaupungin päätöksentekoa on sujuvoitettu.

Kohti helppokäyttöisyyttä

Uudessa asianhallintajärjestelmässä on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen, minkä ansiosta koulutukseen käytettävä aika pieneni ja käyttäjät saatiin sitoutettua organisaation yhteisiin toimintatapoihin.

Integraatiot useisiin tietojärjestelmiin vähentävät käsityötä ja pidentävät kokonaan sähköisiä prosesseja. Lahden vuosikymmenien panostus prosessien mallintamiseen näkyy myös virtaviivaistettuina päätöksenteon työnkulkuina.

Sähköiset prosessit ja automaatio toiminnan tehostajina

Lahti valitsi kilpailutuksessa Innofactorin Dynasty 10:n uudeksi asianhallinnan ratkaisuksi. Dynasty sai kilpailijoista parhaat pisteet käytettävyyden arvioinnissa. Helppokäyttöisyyden lisäksi Dynasty 10 tukee monipuolisten rajapintojensa avulla toiminnan tehokkuutta lisäävien järjestelmien välisten liittymien toteutusta.

Toiminta on yhtenäistynyt esimerkiksi listavalmistelu-prosessissa, jossa on luovuttu toimielinkohtaisista käytännöistä. Tekemistä on viety sinne, missä se tulosten mukaan on tuottavampaa. Päätöksenteon prosessit jatkuvat luottamuselimiin asti asianhallintaan tiukasti integroidun sähköisen CloudMeeting -kokouspalvelun avulla.

Dynasty 10 mahdollistaa räätälöidyn työpöytänäkymän ja turvallisen kirjautumisen

Kaupungin työntekijöiden yksilölliset tarpeet Dynasty 10 ottaa huomioon siten, että kukin käyttäjä voi muokata työpöytänäkymäänsä juuri itselleen ja työnkuvalleen sopivaksi.

Yhden käyttöliittymän tavoite on toteutunut, kun erillisistä järjestelmistä on siirrytty yhteen. Päätöksenteon työnkulut, viestintä, sopimushallinta ja tietojen sähköinen elinkaaren hallinta tapahtuvat samassa järjestelmässä. Sekä valmistelijat että päätöksentekijät hyötyvät samalla kertaa sekä tietoturvallisesta että käyttöä helpottavasta kertakirjautumisesta.

Asianhallinnan käyttöympäristöksi Lahti valitsi Microsoft Azure -pilven. Azuren korkea tietoturvan taso, skaalautuvuus kapasiteetin muutoksiin, tiukka integraatio Microsoftin tuottavuustyökaluihin kuten Office, Outlook ja SharePoint sekä mahdollisuus hyödyntää Azuren palveluita esimerkiksi automaatiossa koneoppivien ratkaisujen muodossa takaavat reagointikyvyn tulevaisuudenkin muuttuviin haasteisiin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Lahden kaupunki
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sirpa Hänninen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Omat tagit

Microsoft Azure
innofactor
Asianhallintajärjestelmä
asianhallinta
Dynasty 10
tuottavuustyökalut
Microsoft SharePoint

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia