Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Infrastruktuuri konesalista pilveen

ReferenssiArek ja Gofore uudistivat hiljattain yhdessä eläkevakuutusyhtiöiden kanssa Käpy-projektin turvin merkittävän, aiemmin konesalipohjaisen, koneellisen ohjauksen taustajärjestelmän, jolla eläkevakuutusyhtiöt ja eläkevakuutusyhtiöiden loppuasiakkaat voivat selvittää ohjelmallisesti yksityishenkilöiden eläkettä hoitavan organisaation jatkotoimenpiteitä varten. Uudistettu palvelu korvasi vanhan koneellisen ohjauksen järjestelmän tammikuun alussa 2020.

Mikropalvelu modernisti pilven reunalla

Käpy-palvelu luotiin lähtökohtaisesti modernin palveluylläpidon ehdoilla ja on luotu mikropalveluksi skaalautuvuus ensisijaisesti mielessä Kubernetes-pohjaisen pilvialustan päälle. Projekti on merkittävä ensiaskel Arekille uudenlaisen infrastruktuurihallinnan piiriin, jossa käytetyt resurssit ja siihen liittyvät kustannukset voidaan optimoida oikean käyttötarpeen mukaisesti. Projekti toimii pilottihankkeena monille käytännön uudistuksille Arekilla ohjelmistoarkkitehtuurivalintoihin ja työkaluihin liittyen.

Ketterän kehityksen kautta laadukasta jälkeä

Arek ja Gofore kehittivät Käpy-palvelun tiiviissä yhteistyössä eläkevakuuttajien edustajien kanssa käyttäen ketterän kehityksen periaatteita. Käpy-projekti on ensimmäinen suurempi ketterän kehityksen kokonaisuus Arekilla. Tiiviin projektiosapuolien yhteistyön ja läpinäkyvyyden avulla palvelusta saatiin sisällöllisesti ja laadullisesti mahdollisimman hyvä ja asiakastarpeisiin sovitettu. Projektin laadullista näkökulmaa mahdollistettiin substanssiosaajien osallistamisella sekä kehitykseen että regressiotestauksen valmisteluun koko kehitysprojektin elinkaaren ajan.

Arek Oy on keskeisenä kumppanina eläkevakuuttajille järjestelmäkehityksessä ja tuottaa asiakkailleen luotettavia järjestelmiä, joilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Digitalisaation aiheuttama nopea muutos vaatii organisaatioilta ja järjestelmiltä ketteryyttä ja uudenlaista sopeutumiskykyä. Eläkejärjestelmän murros ja teknologian nopea kehitys tarkoittavat, että jo muutamassa vuodessa ala näyttäytyy erilaisena. Järjestelmiä kehitetään Arekissa asiantuntemuksella muutokseen kiinnittyen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Arek
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Kuusniemi, +358503218582, marko.kuusniemi@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Kubernetes
mikropalvelut
pilvi-infrastruktuuri
Agile

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia