Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uudet verkkosivut, visuaalinen ilme, sekä tilanvarausjärjestelmä

ReferenssiTerapeuttitalo on Pohjois-Suomalainen, matalan kynnyksen psykoterapia- ja mielenterveyspalveluihin erikoistunut keskus.

Terapeuttitalolla oli tarve huonevarausjärjestelmälle, joka olisi mahdollisimman helppo käyttää. Otimme innolla haasteen vastaan. Meillä oli jo aiempaa kokemusta tilanvarausjärjestelmistä, joten askelmerkit saatiin nopeasti kohdilleen. Suunnittelussa kiinnitimme erityishuomiota toimintojen selkeyteen, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman vaivaton. Lopputuloksena oli selkeä ja toimiva verkkopalvelu tilanvarausjärjestelmineen. Hetkeä myöhemmin Terapeuttitalo halusi uudistaa myös verkkosivujaan ja kääntyi asiassa puoleemme. Toteutimme täydellisen ulkoasun uudistuksen. Lopputulemana oli raikas ja selkeä sivusto, joka on kerännyt kiitosta niin asiakkailta kuin yhteistyökumppaneiltakin.

Suosittelija:

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja saamiimme tuotteisiin. Kotisivujamme ovat kehuneet sekä muut alanne ammattilaiset että oman alamme yrittäjät ja asiakkaat. Suosittelen lämpimästi vastaavia palveluita tarvitseville yrityksille yhteistyökumppaniksi MeKiweä.”

Ritva Huusko

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia