Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Uudet ulkoistetut IT-infrapalvelut säästävät lääkäriasemalle aikaa ja rahaa

ReferenssiTavoitteena tehokkaampi työympäristö ja unohtumaton asiakaskokemus


Bulevardin klinikka on vuonna 1986 perustettu lääkäriasema Bulevardilla Helsingin sydämessä. Klinikka työllistää yli 90 asiantuntijaa ja hoitaa vuosittain noin 25 000 potilasta. Kasvava asiakasvirta yhdistettynä palvelulupaukseen parhaasta mahdollisesta yksilöllisestä hoidosta on vaatinut myös liiketoimintaprosessien ja -työkalujen optimointia sekä tehostamista uudelle tasolle. Bulevardi päätti, että tehokkaiten tähän tavoitteeseen päästään ulkoistamalla tietotekniikkaa ulkoiselle kumppanille.


Haussa luotettava kumppani IT-infrapalveluihin

Bulevardin klinikka etsi luotettavaa kumppania, joka tukisi Bulevardin keskittymistä asiakkaiden hoitamiseen tietotekniikan sijaan. eCraft vastasi Bulevardin toiveisiin ja yhteistyössä Klinikka asetti eCraftille tavoitteeksi hoitaa kaiken lääkäriaseman tietotekniikan palvelimista verkkoyhteyksiin, työasemiin ja tulostimiin.

Ulkoistamalla IT-infrapalvelut eCraftille Bulevardin klinikan tietotekniset palvelut ovat helposti budjetoitavissa kiinteällä kuukausihinnalla ja IT-palveluiden laatu koetaan erittäin korkeaksi. Lisäksi Klinikka on ulkoistuksen avulla säästänyt merkittävästi IT-kuluissaan. Lähituki ja rajoittamattomat Service Desk -palvelut pitävät huolta, että ongelmatilanteessa apua on lähellä ja toimii nopeasti.

Katso Bulevardi klinikan referenssivideo sivuiltamme.

Suosittelija:

”IT-palvelumme ovat nyt helposti budjetoitavia, joka on liiketoiminnallisesti meille tärkeää, sillä kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Siirtymällä eCraftin tarjoamaan ulkoistusmalliin olemme myös saaneet laskettua IT-kulujamme. Samaan aikaan henkilöstömme on ollut äärimmäisen tyytyväisiä eCraftin palvelutasoon, joka on yksilöllistä ja nopeaa. Välillemme on kehittynyt aito kumppanuus, jossa mietimme jatkuvasti yhdessä, miten IT-palveluitamme voisi kehittää eteenpäin”

Jan Lassus, Ylilääkäri

Pinterest
Referenssin infoboxi
eCraft Oy Ab

Tiedot

Tilaaja: Bulevardin klinikka
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Sartimo

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia