Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Uudet liitettävyysratkaisut tuovat datan pohjoiseen

BloggausPohjola on suotuinen paikka datakeskuksille. Ilmaston kylmyys ja energian edullisuus on tehnyt Pohjoismaista datakeskus-maailman polttopisteen. Mutta alan voimakkaan kehityksen myötä tulee jatkuvasti uusia vaatimuksia monipuolisista palveluista, jotka tukevat digitalisaatiota ja yrityksen innovaatiokykyä. Uudet vaatimukset kohdistuvat mm. nopeisiin yhteyksiin ja turvallisuuteen ja kaikkein vahvimpien salausten tarve on lähtenyt kovaan kasvuun. Nämä ratkaisut täytyy toteuttaa niin, että ne ovat käytettävissä kaikilla verkkoteknologioilla ja niiden toiminnan täytyy olla varmistettua alusta loppuun.

Ficolo toimii Neos IT Service:n ja Creanord:in kanssa partnerina ADVA Optical Networking suorittamissa, alan ensimmäisissä Proof of Concept (PoC) -testeissä, jotka esittelevät ADVAn kehittämien ratkaisujen turvallisuutta ja suorituskykyä kaikilla liitettävyyspalveluilla. Testit osoittavat kuinka ratkaisut alentavat latenssia ja parantavat sekä turvallisuutta että reaaliaikaista laadun monitorointia, verrattuna nykypäivän perinteisiin ratkaisuihin.

Testeissä käytettiin optista-, ethernet- ja pilviliitännäisiä ratkaisuja, jotka rakennettiin ADVAn ConnectGuard työkalulla. Testit osoittavat kuinka uusi teknologia tulee houkuttelemaan yhä enemmän uusia asiakkaita Pohjoismaisille datakeskuksille – ovat ne sitten yhteydessä pilveen, datakeskukseen tai mihin tahansa muuhun tietotekniseen resurssiin.Lue Dieter Willin, ADVA Optival Networking:in VP of Business development EMEA, koko blogiteksti: ”Security and services are driving data North”

Neos IT Services:in “Secure Cloud Connectivity” esite.ADVA Optival Networking

Neos IT Services

Creanord

Pinterest
Ficolo Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Ficolo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Ficolo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ficolo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ficolo - Muita referenssejä

Ficolo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia