Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uudenlainen pysäköinti

ReferenssiAimo Parkin visiona on edistää yhteiskunnallista kehitystä tarjoamalla helposti saavutettavia liikkumisen palveluja ja uusia arkea helpottavia ratkaisuja.

Q-Parkista tuli Aimo Park vuonna 2019, kun japanilainen Sumitomo Corporation osti Q-Parkin Ruotsin, Norjan ja Suomen pysäköintitoiminnot. Kaupan myötä tämä Pohjoismaiden johtava pysäköintiratkaisujen toimittaja sai entistä paremmat valmiudet jatkaa digitalisaatiota, joka oli aloitettu Goforen kanssa jo Q-Parkin aikana.

”Goforella odotamme jo innolla, että pääsemme auttamaan Aimo Parkia projektissa, jossa Q-Parkin vanhat palvelut ja vahva asema Pohjoismaissa yhdistetään Sumitomon Aimoa Parkia koskevaan visioon”, toteaa web-kehityksestä vastaava teknologiakonsultti Juhana Harmanen Goforelta, joka toimii projektissa Aimo Parkin neuvonantajana.

Liikenneruuhkat ja pysäköintivaikeudet ovat yksi suurten kaupunkialueiden merkittävimmistä haasteista. Koska hyvä liikkuvuus on osa tulevaisuutta, kaupunkialueiden ja niiden asukkaiden kannalta on erittäin tärkeää, että liikkuvuuden eri osa-alueet toimivat yhdessä saumattomasti.

Uudenlainen pysäköinti

Aimo Park on Pohjoismaiden johtava pysäköintiyhtiö, jolla on lähes 370 000 pysäköintipaikkaa. Aimo Park tarjoaa monipuolisia, sovellus- ja verkkopohjaisia huippuluokan pysäköintiratkaisuja ja maksuautomaattiratkaisuja kuluttajille ja asiakkaille, kuten taloyhtiöille ja pysäköintilaitosten omistajille. Nämä ratkaisut tarjoavat mahdollisuuden automaattiseen, puoliautomaattiseen ja manuaaliseen pysäköintiin aina tarpeen mukaan. Viime vuosina Gofore on yhdessä Aimo Parkin kanssa kehittänyt Aimo Parkin digitaalista tarjontaa, kuten sähköautojen latauspisteitä, älykkäitä pysäköintiautomaatteja, monipuolisia maksuratkaisuja sekä erilaisia autopalveluja.

Uudenlainen noutopistepalvelu

Noutosovellus on kuriireille ja kauppiaille suunniteltu monialustainen mobiilisovellus, jonka avulla voidaan seurata asiakkaiden pakettien etenemistä kaupan tiskiltä pysäköintihallin noutopisteeseen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä parempi ostoskokemus palvelulla, jossa asiakkaan ostoskassit kuljetetaan kaupasta pysäköintihalliin. Mobiilisovellus helpottaa palvelun toteuttamista.

Yhteinen visio liikkuvuudesta palveluna

Autamme Aimo Parkia hyödyntämään digitaalisia mahdollisuuksia ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja osana yhteistyötä, jonka tavoitteena on tukea merkittävällä tavalla yhteiskuntaa sekä älykkäiden tulevaisuuden kaupunkien luomista.

Goforella on digitalisaatiopalvelujen toimittajana suuri vastuu tässä Aimo Parkin kanssa toteutettavassa projektissa, jossa työskentelee jopa 20 kehittäjää, arkkitehtia, pilviasiantuntijaa, kyberturvallisuuden asiantuntijaa, scrum masteria, suunnittelijaa ja teknistä projektipäällikköä. Projektiin osallistuu niin Goforen omia työntekijöitä kuin alihankkijoitakin. Jotta projekti menestyisi, Aimo Park ja Gofore tämän luotettuna neuvonantajana pyrkivät kommunikoimaan avoimesti ja rehellisesti.

Aimo Park ja Gofore

 • yhteisiä liikkuvuusprojekteja jo vuodesta 2016
 • Taskuparkki-sovellus Suomen markkinoille ja keskeinen pysäköintiratkaisu kaikkiin Pohjoismaihin
 • Gofore osallistuu tuotekehitykseen kaikilla sen osa-alueilla
 • ohjelman- ja projektinhallinta
 • arkkitehtuurikonsultointi
 • kehittämisohjeet
 • ketterät menetelmät
 • web-kehitys
 • mobiilikehitys
 • järjestelmäkehitys ja -integraatiot
 • tekniset tiedot ja dokumentaatio
 • suorituskyky- ja stressitestit
 • laadunvarmistus
 • tietoturvatestaus
 • kyberturvallisuus
Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Aimo Park
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Riikka Vilminko-Heikkinen, 044 528 5181, riikka.vilminko-heikkinen@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia