Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uuden täysin verkossa toimivan kilapilutusyrityksen Houmin laajan kotisivuston suunnittelu ja toteutus

ReferenssiSyksyllä 2018 toteutettiin kiinteistönvälittäjiä ja kotiremontteja kilpailuttavalle yritykselle uudet kotisivut. Uudella yrityksellä oli logo valmiina, tyylistä toivottiin minimalistista ja projekti haluttiin toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti. Valolink loi verkkosivustolle graafisen suunnitelman ja toteutti sen WordPress-käyttöjärjestelmän päälle, jotta yrittäjien olisi mahdollisimman helppo itse ylläpitää sivustoa tulevaisuudessa.

Projektiin oltiin tyytyväisiä, ja kun myöhemmin Houmi laajensi toimintansa myös kotiremonttien kilpailutukseen alkuvuonna 2019, Valolink suunnitteli ja toteutti laajennukset. Verkkosivusto jaettiin kahteen eri palveluita käsittelevään sivustoon, jotta sivuston eri aiheet ja kohderyhmät eivät sekoittuisi.

Verkkosivuston erityispiirteitä ovat mahdollisimman tarkat, mutta yksinkertaiset kilpailutuslomakkeet, joiden ympärille yrityksen toiminta perustuu. Vanhan sivuston yhdistäminen uuteen kokonaisuuteen vaati myös jonkun verran aivojumppaa, vaikka tyylillinen yhdistäminen olikin helppoa kun samat tekijät pääsivät jatkamaan yhtenäistä visuaalista ilmettä. Uutena lisäyksenä sivuille on tehty lainan kilpailutuksen hinnoitteluun liittyvä laskuri, jossa lainan maksuaikaa ja kokonaissummaa vaihtamalla saat näkyviin kuukausierän suuruuden.

Houmi.fi

Kotisivut yritykselle

Suosittelija:

“Tarvitsimme aikanaan (2018) uudet nettisivut yhden keskinkertaisesti menneen nettisivuprojektin perään. Löysimme Valolinkin suosituksen kautta ja teimme nopeasti tilauksen Houmin nettisivujen uudelleenrakentamisesta. Projekti vietiin parissa viikossa maaliin ja pääsimme rakentamaan rauhassa liiketoimintaamme hyvän kivijalan päälle. Ensimmäisen projektin jälkeen kaikki on sujunut aina todella mallikkaasti ja sivumme keräävät jatkuvasti kiitoksia asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Valolinkin palvelu on nopeaa ja ketterää ja aina kun jättää toimeksiannon voi luottaa siihen, että lopputulos on kaiken kaikkiaan laadukas.”

Matti Hartikainen, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valolink Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Houmi
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Valolink kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Teknologia

WordPress

Omat tagit

valolink

Siirry yrityksen profiiliin Valolink kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valolink - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valolink - Muita referenssejä

Valolink - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia