Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uuden sukupolven ohjelmistoalusta parantaa ylläpidettävyyttä ja uusien tuotteiden kehitystä

ReferenssiSuomalainen Novatron on kehittänyt koneohjaamisen ratkaisuja jo vuodesta 1991. Yritys on ollut vahvasti mukana luomassa alan standardeja ja toimintatapoja. Novatronin järjestelmät avustavat koneenkuljettajaa, jolloin vähennetään työmaalla jalkaisin toimitettavien mittaustöiden tarvetta. Tämä lisää työn sujuvuutta, laatua ja tehokkuutta, mutta myös varmistaa työmaiden turvallisuutta erityisesti haastavissa infrarakentamisen kohteissa. Kuljettaja näkee koneenohjausjärjestelmän avulla mitä, miten ja missä hänen tulee työskennellä poistumatta ohjaamosta. 

Novatronin Xsite-koneohjaustuoteperheen laiteapplikaatiot rakennetaan Xsite-ohjelmistoalustan päälle. Uuden alustasukupolven kehittäminen on ajankohtaista aiemmassa versiossa käytettyjen ohjelmistoteknologioiden modernisoimiseksi. Uudistuksella varmistetaan järjestelmän toimivuus ja ylläpidettävyys myös tulevaisuudessa, mutta myös helpotetaan ja nopeutetaan applikaatioiden rakentamista. Uusi alustasukupolvi palvelee myös Xsite-tuotteiden loppukäyttäjiä, sillä se parantaa entisestään käytettävyyttä ja mahdollistaa uusia ominaisuuksia. 

– Olemme perheomisteinen yritys, jossa on vahva opastavien koneohjausjärjestelmien osaaminen. Teemme pitkälti kaiken itse, varsinaisista laitteista aina ohjelmistoon saakka. Siirtyminen uuteen Xsite-alustan sukupolveen tarkoittaa meille myös aiempaa helpompaa uusien tuotteiden kehittämistä, kuvaa tuotekehityksen projektipäällikkö Mikko Kipinoinen Novatronilta. 

Monad rakentamassa uutta arkkitehtuuria

Monad on ollut mukana uuden Xsite-ohjelmistoalustan kehityksessä osana Novatronin omista kehittäjistä ja alihankkijoista koostuvaa tiimiä. Monadin asiantuntija on ollut keskeisenä osana arkkitehtuurin rakentamisessa ja tuomassa ulkopuolista näkemystä projektiin. Tämän lisäksi alustalle on rakennettu siihen liittyvää kalibrointi- ja konfigurointityökalua. 

Kipinoinen kiittelee Monadin osaamista kokonaisvaltaisessa ymmärryksessä niin teknisen toteutuksen, liiketoiminnan kuin loppukäyttäjänkin näkökulmasta:

– Olemme saaneet ulkopuolista näkemystä, mikä on tuonut laajempaa perspektiiviä koko tiimillemme. Lisäksi meille on tärkeää, että Monadilla on hyvä kyky ymmärtää asiakkaidemme mahdollisia tarpeita ja huomioida ne osana toteutusta.

Yrityksestä

Novatron Oy on infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta ja se työllistää 130 ammattilaista. Novatronin omistaa Tervahaudan perhe sekä vähemmistöosakkaana MOBA Mobile Automation AG -konserni. Saksalainen MOBA on globaali liikkuvien työkoneiden automaatioon keskittynyt yritys.

Suosittelija:

Olemme saaneet ulkopuolista näkemystä, mikä on tuonut laajempaa perspektiiviä koko tiimillemme. Lisäksi meille on tärkeää, että Monadilla on hyvä kyky ymmärtää asiakkaidemme mahdollisia tarpeita ja huomioida ne osana toteutusta.

Mikko Kipinoinen, projektipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monad Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Novatron
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Riikonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia