Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uuden sukupolven maatalouskauppa

ReferenssiRaisioagro Oy on avannut omalla alallaan ainutlaatuisen verkkokaupan, josta sopimusasiakkaat voivat tilata tarvitsemiaan tuotteita kätevästi ja vaivattomasti ympäri vuorokauden. Yhteistyökumppanina ratkaisun suunnittelussa ja toteuttamisessa oli Bilot Oy.

Vuoden 2012 alussa toimintansa aloittanut Raisioagro Oy tarjoaa maanviljelijöille, kalankasvattajille, maidon, lihan ja kananmunien tuottajille ja muille alkutuotannossa toimiville laadukkaan valikoiman erilaisia tuotantopanoksia ja -tarvikkeita. Raision viljakauppayksikön ja rehuteollisuuden ympärille rakennettu maatalouskauppa haastaa alan perinteistä toimintatapaa keveällä kustannusrakenteella ja vahvalla toimialatuntemuksella. Jokaisella asiakkaalla on oma yhteyshenkilö, joka huolehtii tilan tarpeista. Asiakaskeskeiseen toimintamalliin haluttiin sovittaa myös edistyksellinen verkkokauppa.


“Halusimme palvelun, josta asiakkaamme voivat tilata rehut ja siemenet sekä tuotantopanokset ja -tarvikkeet kätevästi ja vaivattomasti ympäri vuorokauden”, Raisioagro Oy:n kaupallinen johtaja Bengt-Erik Rosin kertoo.

Toimiva ratkaisu yhdessä Bilotin kanssa

Aiemmin Raisiolla oli käytössään lähinnä kotiinkutsukanavana toiminut Rehunetti, joka ei ollut mitenkään integroituna konsernin SAP ERPiin. Uudesta verkkokaupasta tilaukset siirtyvät suoraan SAP ERPin tuotantosuunnitteluun, logistiikkaan ja laskutukseen.

”Vanha toimintatapamme ei ollut suoraan vietävissä verkkokauppaan, joten mietimme asioita uusiksi esimerkiksi logistiikka- ja hinnoitteluprosesseissa. Bilotilta tuli toimivia ideoita myös matkan varrella”, Beng-Erik Rosin kehuu.

Verkkokauppa lisää kustannustehokkuutta sekä parantaa palvelua. Asiakasvastaavat pystyvät keskittymään konsultoivaan palveluun, koska heidän aikansa ei kulu pelkästään tilausten käsittelyyn. Verkkokaupassa jokaisella asiakkaalla on oma profiili, jossa on suoraan esimerkiksi sopimushinnat ja maksuehdot. Haastava projekti vietiin läpi todella nopeassa aikataulussa. Bilotin laaja kokemus SAP-projekteista ja verkkokaupparatkaisuista mahdollisti uuden ratkaisun toteuttamisen vain muutamassa kuukaudessa.

”Tietohallinnon tiimi valitsi yhteistyökumppaniksi Bilotin heidän nopeutensa ja referenssiensä ansiosta. Yhteistyö sujui hyvällä fiiliksellä ja tsempillä”, Bengt-Erik Rosin kuvailee.

Helppo ja varma on myös edullinen

Helppokäyttöisessä ja varmatoimisessa verkkokaupassa tilaus menee automaattisesti SAP ERPiin eikä inhimillisiä virheitä pääse tapahtumaan. Oma ostohistoria on tarkkaan tiedossa ja sitä voi hyödyntää tulevissa tilauksissa esimerkiksi yksinkertaisella tilauksen kopioinnilla. Verkkokauppa on asiakkaalle myös selvästi edullisin tilauskanava nettialennusten ansiosta.

”Asiakkaamme ovat vapaissa ammateissa toimivia ihmisiä. He arvostavat palvelua joka ei ole sidottu paikkaan tai konttorien aukioloaikoihin”, Beng-Erik Rosin kertoo.

Tulevaisuudessa verkkokauppaa ja sen valikoimaa aiotaan laajentaa myös erilaisille pienasiakkaille kuten puutarhureille tai hevostenkasvattajillle. Samassa yhteydessä kehitetään käteiskauppaa eli mahdollistetaan tilausten maksaminen luottokortilla tai verkkopankilla. Myös mobiilisovellusten kehittäminen on jo aloitettu yhdessä Bilotin kanssa.

"Mobiililaitteiden käytöstä tulee alkutuotannossakin pian arkipäivää. Me aiomme olla silläkin saralla alamme kehityksen kärjessä”, kaupallinen johtaja Bengt-Erik Rosin toteaa.

Suosittelija:

"Saimme Bilotin avulla tuotua toimialallemme aivan uudenlaisen verkkokaupan."

Bengt-Erik Rosin, Kaupallinen johtaja, Raisioagro Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bilot logo

Tiedot

Tilaaja: Raisio
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kristiina Sarén +358 40 822 2796

Lisätietoja

Yritysprofiili Bilot kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Bilot kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bilot - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Bilot - Muita referenssejä

Bilot - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia